Volkswagen Transporter T6 / T6.1 Sidebars

Sidebars voor Volkswagen Transporter T6 / T6.1 in verschillende modellen en lengtes. De kwalitatief hoogwaardige RVS sidebars zijn perfect passend op jouw VW Transporter T6 / T6.1. Zorg dat je VW Transporter T6 / T6.1 maximaal beschermt wordt bij lichte botsingen. Daarnaast geven de sidebars je bus een professionele en stoere uitstraling.

Maak hieronder een keuze afhankelijk van jouw Volkswagen Transporter T6 / T6.1 lengte en vind ons assortiment aan sidebar modellen die perfect op jouw bus passen.

De sidebars worden geleverd per set met handleiding en montagematerialen. Er zijn meerdere modellen sidebars te bestellen in het mat of glans. Daarnaast vind je RVS kleurige en zwarte sidebars in ons assortiment.

De set sidebars voor de Transporter T6 passen perfect, er hoeft niet geboord te worden bij montage. Geleverd met handleiding en montagematerialen is de set gemakkelijk zelf te monteren. Wil je liever dat de experts van Fun4cars de sidebars voor je monteren, dat kan voor slechts €25,-.

Service staat hoog in ons vaandel. Wij hanteren daarom de 10 zekerheden waardoor jij gegarandeerd bent van kwalitatieve producten. Een aantal van onze 10 zekerheden punten zijn; gratis verzending, goedkope montage, 2 jaar garantie en scherpe prijzen.