Volkswagen Transporter T6 / T6.1 Imperiaal

Volkswagen Transporter T6 / T6.1 imperialen zijn verkrijgbaar in aluminium of RVS. Ze zijn per lengte VW T6 / T6.1 ontwikkeld voor de beste pasvorm. Elke imperiaal is voorzien van laadroller en windgeleider voor minder windgeruis. Kies hieronder de juiste lengte van jouw Volkswagen T6 / T6.1 en vind alle imperialen die perfect op je T6 / T6.1 passen.

Wanneer je vaak op locatie moet werken is de kans groot dat je vaak veel of lange materialen mee moet nemen. Een Volkswagen T6 / T6.1 imperiaal biedt je extra laadruimte. Standaard vind je twee verschillende imperialen in ons assortiment. Aluminium imperialen en RVS imperialen. De RVS T6 / T6.1 imperialen zijn oerdegelijk, sterk en praktisch. Hij kan zware lading aan. Ze zijn standaard uitgerust met een laadroller om het laden makkelijker te maken én je bus te beschermen bij het laden. Daarnaast is voor op de imperiaal een windgeleider gemonteerd om windgeruis te verminderen. De Volkswagen Transporter T6 / T6.1 Aluminium imperiaal heeft ook een laadroller maar geen aparte windgeleider. Deze imperiaal heeft aerodynamische dwarsbuizen die windgeruis verminderen, een extra windgeleider is niet nodig. Het grootste verschil tussen deze twee is dat de RVS imperiaal al in elkaar gelast is bij levering en de Aluminium imperiaal niet. Daarnaast is de Aluminium imperiaal lichter in gewicht waardoor je meer kunt gewicht kunt laden op het dak. Beide imperialen kunnen meer gewicht aan dan het dak van de T6 / T6.1 aan kan.

Het monteren van een Volkswagen T6 / T6.1 imperiaal is eenvoudig doordat ze op originele punten op het dak worden gemonteerd. Er hoeft bij montage niet geboord te worden. Een RVS imperiaal is al helemaal in elkaar gelast inclusief windgeleider en laadroller waardoor je op de imperiaal zelf niets meer hoeft te monteren. Plaats de RVS imperiaal op het dak en zet hem goed vast met de bijgeleverde montagematerialen. De montage van een Aluminium imperiaal kost iets meer tijd. Deze moet namelijk op de VW T6 / T6.1 in elkaar worden gezet. Monteer eerst de voetjes en daarna de balken. Het is geen moeilijke montage maar kost iets meer tijd. Middels de bijgeleverde montagematerialen en duidelijke handleiding is deze montage zelf uit te voeren. Mocht je het monteren te veel werk vinden, neem dan contact met ons op. Wij monteren de imperiaal graag voor je. Terwijl jij met een bakje koffie wacht in de showroom, monteren onze ervaren monteurs de imperiaal voor je.

Volkswagen Transporter T6 / T6.1 imperialen worden per lengte ontwikkeld, daarnaast zijn er imperialen voor een VW T6 / T6.1 met achterdeuren of met klep. Let daarom goed op bij je bestelling of je de juiste kiest. Twijfel je, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het zoeken naar de juiste imperiaal. Bekijk ook eens onze ladderklemmen of buizenkokers. Deze accessoires maken het je werk een stuk makkelijker.