Volkswagen Transporter T6 / T6.1 Dakdragers

Volkswagen Transporter T6 / T6.1 dakdragers bieden extra laadcapaciteit. Ideaal wanneer je niet altijd een systeem op het dak wilt hebben. Onze dakdragers monteer je eenvoudig op de VW T6 / T6.1 en haal je er ook weer makkelijk vanaf. De dakdragers zijn in verschillende modellen en sets verkrijgbaar. Kies hieronder de juiste lengte van jouw Transporter en vind alle modellen.

Er zijn verschillende modellen dakdragers in ons assortiment. Dakdragers worden gemonteerd op het dak van de VW T6 / T6.1 of op roofrails. Onze dwarsdragers (verkrijgbaar in zwart of aluminium kleur) worden gemonteerd op roofrails. De dakdragers genaamd de Kamm Bar of Delta Bar worden op de bus zelf gemonteerd. De Delta Bar is een dakdrager die zelf een robuuste uitstraling heeft maar ook je Volkswagen T6 / T6.1 een robuuste en stoere uitstraling geeft. Ze zijn van gelegeerd staal en hebben een aerodynamische vorm om brandstofconsumptie te verminderen. Delta Bar dakdragers hebben een TÜV keuring en kunnen per stuk 50kg dragen. Ze laten je nooit in de steek tijdens een klus.

De Kamm Bar dakdragers hebben een van de meest aerodynamische profielen en is geïnspireerd op het werk van professor Wunibald Kamm (een auto ontwerper die auto’s in gestroomlijnde vormen ontwierp). Elke dakdrager heeft een slot waardoor ze goed afgesloten kunnen worden. Met een laadvermogen van 50kg per drager kunnen de dragers vaak meer dragen dan de Volkswagen T6 / T6.1 zelf kan dragen. Bij aanschaf van een Kamm Bar systeem ontvang je twee paar bijpassende ladingstops die ervoor zorgen dat je lange materialen of ladder op de VW T6 / T6.1 stevig kan vastklemmen.

Beide dakdrager systemen voor de Volkswagen Transporter T6 / T6.1 kunnen worden uitgebreid met een laadroller en (extra) laadstops. Bekijk daarnaast ook alle accessoires die je het werk nog eenvoudiger maken zoals onze ladderklemmen of buizenkokers. Met een ladderklem heb je een ladder binnen 1 minuut vast en op slot gezet. Buizenkokers bieden een makkelijke manier om lange buizen mee te nemen naar een klus.