Volkswagen Transporter T5GP 2010-2015 Accessoires

Wil je nieuwe VW Transporter T5GP accessoires aanschaffen? Bekijk dan ons ruime assortiment met superdegelijke accessoires voor je vertrouwde bestelbus. Ga je voor bescherming? Kies dan voor de sterkste RVS sidebars, rearbars en achterbumper bescherming van Nederland. Ben je op zoek naar functionele VW T5GP accessoires? Bekijk dan onze treeplanken, imperialen, achteropstappen of inbouwkasten. Welke keuze je ook maakt, je bent altijd verzekerd van oerdegelijke Volkswagen Transporter accessoires die de levensduur, het gebruiksgemak en de uitstraling van je bus naar een hoger plan tillen. Succes met shoppen!

Fun4Cars ❤ VW Transporter T5GP accessoires

De T5GP rijdt al sinds 2003 rond. Hierdoor kennen wij iedere bout, moer en kromming aan je wagen. Deze lange gezamenlijke geschiedenis vertaalt zich natuurlijk door naar onze VW T5GP accessoires. Of het nu gaat om een dikke grill of een brute pushbar, wij bieden altijd de hoogst mogelijke standaard. Zowel op het gebied van styling, functionaliteit als duurzaamheid. Precies wat je mag verwachten van een toonaangevende leverancier.

Keuzehulp voor de aankoop van de juiste accessoires

Goede service zit in het DNA van Fun4Cars. Ook online. Daarom helpen we je graag bij het maken van de beste keuze. Houd rekening met de volgende tips:

  1. Kies de juiste accessoire voor je doel: voor vrijwel alle producten in ons assortiment bieden wij een styling, functionele en beschermende variant. Zoek daarom de accessoire die het beste past bij jouw gebruik. Wil je bijvoorbeeld de zijkant van je carrosserie beschermen? Dan krijg je de allerbeste bescherming met een RVS sidebar. Eventueel kun je ook gaan voor een treeplank. Deze biedt minder bescherming, maar helpt wel bij het instappen en ziet er bovendien stijlvoller uit.
  2. Controleer de afmetingen en het bouwjaar van je bus: De Volkswagen Transporter T5GP rolde tussen 2010 en 2017 van de band in Bremen. Door de jaren heen zijn verschillende updates doorgevoerd aan het design. Controleer daarom of het bouwjaar en de afmetingen van je bestelbus overeenkomen met de afmetingen van je Transporter. Zo weet je zeker dat je de VW Transporter T5GP accessoire kunt monteren.
  3. Scan de volledige productpagina: op sommige productpagina’s vind je waarschuwingen als je accessoire afwijkt van het standaard model dat we leveren. Dat gaat bijvoorbeeld over een iets andere montage of de combinatie van je VW T5GP accessoire met een ander Fun4Cars product. Scroll dus een stukje naar beneden, zodat je achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

Wij monteren je VW T5GP accessoires in onze werkplaats

Wij werken vanuit een professionele werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant). Onze vakmannen monteren daar je Volkswagen Transporter T5GP accessoires voor slechts 25 euro. Ideaal, want je rijdt meestal binnen een half uur weer weg. Wil je liever zelf aan de slag? Ook geen probleem! Wij leveren je bestelling binnen 2 werkdagen inclusief duidelijke handleiding en alle benodigde montagematerialen. Hierdoor klaar je gemakkelijk zelf de klus.

Wandbekleding voor je Volkswagen Transporter T5GP

Wij bieden ook houten en rubberen wandbekleding voor je Volkswagen Transporter T5GP. Deze maken we helemaal op maat voor je laadruimte, daarom kun je het product niet bestellen via onze webwinkel. Toch benieuwd naar je mogelijkheden? Neem dan contact op met ons serviceteam. Wij horen graag wat je zoekt, zodat wij een mooi ontwerp voor je kunnen uitwerken.

Stel je vragen over Volkswagen T5GP accessoires aan ons service team

Wil je advies over de beste VW Transporter T5GP accessoire voor jouw situatie? Neem dan contact op via telefoon of ons contactformulier. Ons serviceteam staat voor je klaar!