Volkswagen Transporter T5GP 2010-2015 Sidebars

Sidebars voor de Volkswagen Transporter T5 zijn leverbaar in verschillende lengtes en modellen. De hoogwaardige RVS sidebars zijn passend gemaakt op jouw VW Transporter T5. De set kun je zelf monteren op originele montagepunten of door ons laten monteren voor slechts €25,- per set.

Kies hieronder de juiste lengte voor jouw Volkswagen Transporter T5 en vind ons assortiment aan sidebar modellen.

We hebben standaard ongeveer 10 verschillende sidebars in ons assortiment. Ze verschillen in wanddikte (meer of minder beschermend), model (recht, gebogen uiteinden of kunststof bocht) en in de afwerking (gepolijst of mat geborsteld). Daarnaast zijn de sidebars in RVS kleur of zwart leverbaar. Vind je, ondanks alle verschillende modellen, niet je gewenste sidebar? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle sidebars worden geleverd als set met montagehandleiding en montagematerialen. Door de duidelijke uitleg en makkelijke montage op originele punten is de set zelf te monteren. Daarnaast kun je ze ook bij ons laten monteren voor slechts €25,- per set.

Wij proberen altijd een extra stapje te zetten als het gaat om service. Wij zorgen ten alle tijden voor het goed afhandelen van een bestelling. Denk daarbij aan gratis verzending, 2 jaar garantie, scherpe prijzen en goedkope montage kosten.