Volkswagen Transporter T5GP 2010-2015 Raamroosters

Zwarte, stalen raamroosters voor jouw Volkswagen Transporter T5GP vind je bij Fun4Cars. De raamroosters die wij aanbieden zijn erg sterk en koop je nu tegen de scherpste prijs. BTW en verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Bestel makkelijk en snel online. Kijk hieronder voor een overzicht van de verschillende raamroosters voor achterdeuren, schuifdeur of klep.

Raamrooster | Volkswagen Transporter | T6 2015+ | T5 2003+ | H1 | achterdeuren

Volkswagen Transporter T5 en T6 raamroosters voor de achterdeuren. Voor extra beveiliging...
Product code:  49RRL
Prijs incl. btw: € 124,84
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Raamrooster | Volkswagen Transporter | T6 2015+ | T5 2003+ | L1/2 H1 | schuifdeur rechts

Volkswagen Transporter T5 of T6 raamrooster voor de rechter schuifdeur. Voor minder inkijk in...
Product code:  49RZ
Prijs incl. btw: € 124,84
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Raamroosters VW T5 2003-2015 klep met en zonder wisser

Volkswagen Transporter T5 raamrooster voor de achterklep. Beschermd de raam bij schuivende...
Product code:  49RRK
Prijs incl. btw: € 124,84
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad
Schuivende lading, inbrekers en ongewenste kijkers zullen jou een stuk minder tot last zijn als je onze sterke raamroosters monteert of laat monteren in jouw T5GP. De raamroosters zijn van 1,5 mm dik staal gemaakt en zeer moeilijk kapot te krijgen. Een ruitje intikken zal voor een inbreker niks meer opleveren en snel inbreken zit er niet meer in. Dit zal dus niet gauw meer gebeuren bij jouw VW Transporter T5GP. Het wordt daarom ook wel een anti-inbraak rooster genoemd.

Ook vermoeilijkt een raamrooster het zicht vanaf buiten je bus in, zodat anderen niet meer goed naar binnen kunnen kijken. Door de grotere gaten kun je nog wel goed door je binnenspiegel van je T5GP naar buiten kijken. Tevens is het gevaar van schuivende of rondvliegende lading verleden tijd. De raamroosters zullen jou en je bus hiertegen beschermen.

Zo’n VW T5GP raamrooster brengt je dus veel voordeel als je vaak materialen en gereedschappen meeneemt in je bus! Zo hoef je dit niet de hele tijd allemaal in- en uit te laden en kun je je bus met een geruster hart in een onveilige of onbekende buurt zetten. Als je jouw bus en de laadruimte extra wil beschermen kun je het overwegen een trekhaakslot of veiligheidssloten aan te schaffen. Je ladder beveilig je met ladderklemmen, op onze site het goedkoopst! Voor maar €65 heb je nu een set van 2. Toch een goede investering!

Monteren van de raamroosters kun je eenvoudig zelf doen met behulp van de meegeleverde materialen en montagehandleiding. Wil je liever dat onze monteurs dit goedkoop voor je doen? Dat kan, als je contact met ons opneemt om een afspraak te maken dan kunnen we tijd voor je vrijhouden. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.