Volkswagen Crafter 2017-2022 Accessoires

Zoek je naar stijlvolle Volkswagen Crafter accessoires. Duik dan in het diepe assortiment van Fun4Cars. Of je nu gaat voor beschermende RVS sidebars, de draagcapaciteit van onze lichtgewicht imperialen of een compleet nieuwe werkbus inrichting voor je Crafter. Wij bieden altijd VW Crafter accessoires die naadloos aansluiten op de belijning van je bedrijfswagen. Precies zoals je het graag ziet.

Service waar je enthousiast van wordt

Al sinds onze oprichting zetten we vol in op uitstekende kwaliteit. Dat geldt natuurlijk voor onze producten, maar zeker ook voor onze service. Dit zie je bijvoorbeeld terug in een snelle en gratis bezorging, ons royale garantietermijn en een professionele montageservice vanuit onze werkplaats in Schijndel. Bovendien staan we voor je klaar met raad en daad. Ook via onze website. Dus wil je Volkswagen Crafter accessoires kopen? Profiteer dan van de volgende tips:

Houd rekening met de afmetingen van je bus

De kortste Crafter is 3,2 meter en de langste maar liefst 4,6 meter. Controleer daarom goed of de geselecteerde accessoire overeenkomt met de lengte, breedte en hoogte van je bus. Het is toch zonde als je de op maat gemaakte VW Crafter accessoire moet inruilen voor een andere variant, nietwaar?

Kijk goed naar de functionaliteit van onze accessoires

Degelijk, functioneel, stijlvol. Dat zijn onze speerpunten als we Volkswagen Crafter accessoires ontwikkelen. Maar binnen deze ontwerpvisie leggen we graag accentverschillen. Hierdoor is ons assortiment veelzijdiger dan je denkt. Bepaal daarom vooraf wat je echt belangrijk vindt, zodat je een Volkswagen Crafter accessoire bestelt die aansluit bij je gebruik. Gelukkig vind je alles wat je moet weten over onze Volkswagen Crafter accessoires op uitgebreide productinformatiepagina’s (deze vind je in het menu onder de info). Veel succes!

Controleer op eventuele voorbehouden

Wij vinden het belangrijk dat onze Volkswagen Crafter accessoires meerwaarde leveren. Deze meerwaarde is echter sterk afhankelijk van je busgebruik. Goedkope dakdragers met beperkte laadcapaciteit zijn bijvoorbeeld prima als je incidenteel lange vracht meeneemt op het dak van je bus. Maar als je dagelijks ladders, buizen en planken vervoert, heb je meer aan een (duurdere) RVS imperiaal met veel draagkracht. Controleer daarom het geselecteerde product op een eventueel voorbehoud. Zo weet je zeker dat je Volkswagen Crafter accessoire ook echt geschikt is voor je klus.

VW Crafter accessoires monteer je eenvoudig zelf

Kies je voor Fun4Cars als leverancier van Volkswagen Crafter accessoires? Dan bezorgen we je bestelling binnen twee dagen aan de deur. Natuurlijk geheel kosteloos. Bij iedere VW Crafter accessoire ontvang je een duidelijke montagehandleiding. Als handige Harrie bevestig je binnen een vloek en een zucht de accessoire op de aanwezige montagepunten. Heb je weinig tijd en besteed je de klus liever uit? Dan helpen we je graag verder met onze scherp geprijsde montageservice. Tegen een scherp tarief monteren wij je VW Crafter accessoires in onze werkplaats in Schijndel (NB). Interesse? Plan dan snel een afspraak via ons serviceteam.

Maatwerk bus inrichting voor je Crafter

Onze webwinkel puilt uit met voorgefabriceerde Volkswagen Crafter accessoires. Maar wist je dat we je ook helpen met een maatwerk bus inrichting voor je Crafter laadruimte? De modulaire inbouwkasten kun je zelf uitzoeken. Maar voor hetzelfde geld tekenen we een volledig ontwerp voor je uit, compleet met rubberen of houten wandbekleding? Wil je meer weten over je maatwerkopties óf heb je gewoon een vraag? Neem dan contact op met ons serviceteam. Wij staan voor je klaar.