Volkswagen Crafter 2017+ Sidebars

Sidebars voor Volkswagen Crafter zijn er in verschillende modellen. De hoogwaardige RVS sidebars die in ons assortiment te vinden zijn bieden je bedrijfswagen bescherming en geven een stoere uitstraling aan de bus. Er is een ruime keuze uit RVS sidebar sets voor de VW Crafter. Voor ieder wat wils!

Kies hieronder de juiste lengte van jouw Volkswagen Crafter en vind ons assortiment aan sidebar modellen die perfect op jouw bus passen.

De meeste sidebars in ons assortiment worden in eigen beheer ontwikkeld en gemaakt. Dit doen we omdat we alleen top kwaliteit willen leveren. Hierdoor kunnen we veel sidebars leveren met TÜV/ABE papieren. Een hoger standaard is er niet!

Standaard vind je ongeveer 10 verschillende modellen sidebars in ons assortiment. Deze verschillen in afwerking (mat, glans of zwart) en in buis uiteindes (gebogen, recht of met kunststof bocht). Een belangrijk verschil is de wanddikte. Wil je echte beschermende sidebars? Kies dan voor een sidebar met een wanddikte van 2mm, deze zijn 72% sterker. Wil je alleen een extra opstap of wil je de uitstraling van de bestelwagen stoerder maken? Kies dan voor sidebars met steps die een minder dikke wanddikte hebben.

Hoewel het niet moeilijk is om de sidebars zelf te monteren, zien wij het als onze plicht om je hierbij zo goed mogelijk te helpen. Je hebt niets aan een pakket waar je niets van snapt. We helpen je daarom via montagehandleidingen en reageren binnen 24 uur op vragen. Laat je liever de montage over aan onze experts, dat kan voor slechts €25,-.

Naast deze service ben je bij ons ook altijd zeker van: gratis verzending, 2 jaar garantie, scherpe prijzen en snelle levering.