Volkswagen Caddy 2010-2021 Accessoires

Zet de uitstraling van je wagen naar de hand met onze stijlvolle Volkswagen Caddy accessoires. Wij bieden voor iedere klus een passend product. Van stevige RVS imperiaal voor extra draagcapaciteit tot aan een complete bedrijfswageninrichting voor je VW Caddy. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van onze accessoires? Klik dan snel op het product van jouw keuze. Veel plezier met shoppen!

Ga je voor styling, bescherming of functionaliteit?

Vrijwel alle Volkswagen Caddy accessoires bevatten een stilistische, beschermende en functionele component. Daarom bieden we voor iedere situatie een ideaal product of model. Dat kunnen we het beste uitleggen met een voorbeeld. Stel: je wilt de carrosserie beschermen van de bedrijfswagen. Dan kun je natuurlijk kiezen voor onze sterke RVS sidebars, maar ook gaan voor een minder voor de hand liggende treeplank. In het laatste geval krijg je iets minder bescherming, maar ziet je wagen er wel een stuk beter uit. Bovendien biedt een treeplank extra instapgemak. Door deze ogenschijnlijk kleine verschillen kun je je wagen met onze Volkswagen Caddy accessoires helemaal aanpassen naar je persoonlijke wensen.

Accessoires Volkswagen Caddy: let op de afmetingen

Let op: kies altijd Volkswagen Caddy accessoires die overeenkomen met de lengte, hoogte en het bouwjaar van je bestelbus. Onze accessoires voor je VW Caddy worden namelijk op maakt gemaakt en gemonteerd aan bestaande montagepunten. Hierdoor kunnen wij alleen garanderen dat het bestelde product past, als het overeenkomt met de exacte afmetingen van je bestelwagen.

Scan de volledige productpagina

Scan voor de zekerheid de volledige pagina van de VW Caddy accessoire van je keuze. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je door de montage van een product (zoals een rearbar) andere producten niet meer kunt gebruiken (zoals een trekhaak). Een eventueel voorbehoud vermelden we altijd op de productpagina. Zo voorkom je ongewenste verrassingen tijdens de montage.

Levering binnen 2 werkdagen

Wij leveren alle producten uit voorraad. Dit betekent dat je ze binnen twee werkdagen kunt monteren. Uiteraard vind je bij je bestelling alle benodigde montagematerialen en een uitgebreide handeling. Zo monteer je de Volkswagen Caddy accessoires gemakkelijk zelf. Vind je zelf monteren teveel werk? Kom dan langs bij onze professionele werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant). Onze monteurs helpen je graag verder voor een totaalbedrag van slechts €25,-. Wil je gebruik maken van deze service? Plan dan een afspraak met ons montageteam.

Bus inrichting voor de Caddy: wij maken alles op maat

Natuurlijk werk je het liefst zo efficiënt mogelijk vanuit de laadruimte. Daarom bieden wij enorm veel opties voor de bedrijfswageninrichting voor je VW Caddy. Tussenwanden, laadruimtebekleding en inbouwkasten vind je gewoon in de webwinkel. Dat geldt niet voor houten en rubberen wandbekleding. Deze zagen of snijden we op maat, zodat deze naadloos de belijning volgt van je laadruimte. Dat levert immers het mooiste resultaat op. Wil je meer weten over de verschillende opties voor de bedrijfswageninrichting van de VW Caddy? Neem dan contact op ons serviceteam. Wij adviseren je graag over de beste indeling van jouw laadruimte.

Heb je een vraag over Volkswagen Caddy accessoires? Kom maar op!

Zit je met een prangende vraag of wil je graag advies over de VW Caddy accessoires in ons assortiment? Aarzel niet om onze hulp in te schakelen. Bel of mail met ons serviceteam. Wij staan voor je klaar.