Volkswagen Caddy 2010-2021 Raamroosters

Wacht niet te lang met het monteren van raamroosters in jouw Volkswagen Caddy. Raamroosters zorgen er namelijk voor dat inbrekers minder makkelijk in de laadruimte kunnen komen. Erg fijn als je vaak gereedschap of materiaal achterin jouw Caddy hebt liggen en dit niet steeds wil verplaatsen. Daarnaast beschermen ze de ramen tegen schuivende lading en zorgen ze voor minder inkijk in de bus.

Raamroosters VW Caddy 2004-2021 deuren H1

Volkswagen Caddy raamroosters voor de achterdeuren. Voor extra beveiliging tegen inbraak en...
Product code:  52RRL
Prijs incl. btw: € 113,94
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Raamrooster Caddy 2004-2021 schuifdeur rechts L1 H1

Raamrooster voor de rechter schuifdeur. Voor minder inkijk in de Volkswagen Caddy en extra...
Product code:  52RZ
Prijs incl. btw: € 113,94
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Raamrooster Caddy Maxi 2004-2021 schuifdeur rechts L2 H1

Raamrooster voor de Volkswagen Caddy schuifdeur. Voor minder inkijk in de bus en extra...
Product code:  60RZ
Prijs incl. btw: € 113,94
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Raamrooster VW Caddy 2004-2014 klep met ruitenwisser

Volkswagen Caddy raamrooster voor de achterklep. Beschermd de raam bij schuivende lading en...
Product code:  52RRK
Prijs incl. btw: € 113,94
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Raamrooster Caddy 2015-2021 klep met/zonder ruitenwisser

Raamrooster voor de achterklep. Beschermd de raam bij schuivende lading en bied extra...
Product code:  52RRK2015
Prijs incl. btw: € 113,94
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad
Wij begrijpen dat jij zuinig bent op jouw VW Caddy 2010+ en alle materialen en gereedschappen die je ermee vervoert. Daarom bieden wij alleen maar kwalitatief goede raamroosters aan tegen de scherpste prijs. De raamroosters voor de VW Caddy zijn gemaakt van 1,5 mm staal en zwart gepoedercoat. De gaten zijn wat groter zodat je nog steeds goed zicht hebt door de binnenspiegel van jouw Volkswagen Caddy. Dit doet echter niet af aan de kracht van de raamroosters, de mate van bescherming blijft behouden. Tevens zijn de raamroosters voorzien van een geluidsisolerende foamlaag.

De raamroosters zijn anti-inbraak, anti-inkijk en zorgen ervoor dat schuivende lading de ramen van jouw Caddy niet kapot zal maken. Wat jouw reden ook is, roosters voor je raam monteren is gegarandeerd een goed idee. Verzekeraars verplichten zelfs vaak het monteren van raamroosters als je dure vracht vervoert. Let tijdens het bestellen wel even op de lengte van jouw bus. Dit is namelijk van invloed op het raamrooster voor de schuifdeur.

De VW Caddy 2010+ raamroosters kun je zelf eenvoudig monteren met behulp van de meegeleverde montagematerialen en handleiding. Hier zul je, naar onze schatting, ongeveer 20 minuten over doen. Maak dan wel eerst de ramen goed schoon, want zodra je de raamroosters hebt gemonteerd gaat dit niet meer zo makkelijk. Zie je het nou totaal niet zitten om dit zelf te doen? Dan kun je het ook gewoon goedkoop door onze monteurs laten doen op ons montagepunt in Schijndel! Maak dan snel een afspraak met ons zodat wij tijd voor jou kunnen vrijhouden. Je kunt dit online aangeven tijdens het bestellen in het aantekeningenveld, in het contactformulier of in de chat. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Natuurlijk kun je ons hierover ook even bellen.

Alle prijzen die je hieronder bij de raamroosters ziet staan zijn inclusief BTW en verzendkosten. Geen verborgen kosten dus! Bij Fun4Cars ben je verzekerd van goede kwaliteit tegen de meest scherpe prijs die wij kunnen bieden. De raamroosters worden gratis verzonden en zijn, indien we ze direct op voorraad hebben, morgen in huis. Je kunt ze natuurlijk ook gratis op komen halen. Bestel nu eenvoudig online bij Fun4Cars. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om ze aan ons te stellen.