Toyota Pro Ace 2016+ Sidebars

Bescherm je Toyota ProAce carrosserie optimaal door het monteren van sidebars. Wij bieden een compleet assortiment aan beschermende sidebars. Middels een breed aanbod voor de ProAce is er voor elke bedrijfswagen / bus een passend model. Kies voor gepolijste, matte of zwarte sidebars.

Kies hieronder de juiste lengte van jouw Toyota ProAce en vind ons assortiment aan sidebars. Bestel eenvoudig online.

Alle sidebar modellen worden in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor ben jij verzekerd van de beste kwaliteit en pasvorm. De RVS sidebars zonder steps hebben een wanddikte van 2mm en worden gemonteerd met steunen die onder de Toyota Pro Ace doorlopen. Hierdoor zijn ze 72% sterker dan het aanbod van de concurrent. De sidebars met steps en de zwarte sidebars hebben een minder dikke wanddikte maar beschermen weldegelijk. Door de diversiteit aan modellen (mat of gepolijst) met gebogen uiteinden, rechte uiteinden of uiteinden met zwarte kunststof bocht is er voor elke Pro Ace een passende sidebar.

Middels een duidelijke handleiding, alle montagematerialen en steunen zijn de sidebars zelf te monteren. De steunen worden op standaard montagepunten in het chassis gemonteerd waardoor boren niet nodig is. Geen zin om de sidebars zelf te monteren, laat onze monteurs dan het werk voor je doen. Voor de goedkope montageprijs van €25,- monteren onze monteurs de sidebars voor je terwijl jij met een bakje koffie wacht in onze showroom.

Twijfel je over een model of kun je je gewenste sidebar niet vinden, neem dan contact met ons op! Met onze 20 jaar ervaring en eigen productie kunnen we je bij elke vraag helpen. Kijk daarnaast ook eens naar onze treeplanken. Deze beschermen iets minder dan de RVS sidebars zonder steps maar bieden wel een fijne opstap in de hoge Pro Ace.