Toyota Pro Ace 2013-2016 Sidebars

Sidebars voor de Toyota ProAce van bouwjaar 2013 tot 2016 zijn verkrijgbaar met matte en gepolijste afwerking. Ze beschermen de ProAce bij kleine botsingen die vaak grote schade veroorzaken. Daarnaast creëren ze extra body en geven ze je bus / bedrijfswagen een professionele uitstraling.

Benieuwd naar de diverse modellen sidebars voor jouw Toyota ProAce? Kies hieronder de juiste lengte van jouw ProAce en ontdek alle mogelijkheden.

De ProAce modellen variëren in afwerking en vorm. Standaard leveren we RVS sidebars met geborstelde of gepolijste afwerking maar ze zijn ook zwart te coaten op aanvraag. Daarnaast variëren de sidebars in vorm. Kies voor rechte sidebars, sidebars met gebogen uiteinden of sidebars met zwarte kunststof bocht. Wil je de sidebars gebruiken als opstap, bekijk dan onze sidebars met steps of onze losse zwarte steps die te monteren zijn op de sidebars. Deze geven extra grip bij het instappen van de Toyota ProAce.

Montage moeilijk? Nee hoor! Met onze 20 jaar ervaring en sidebars uit eigen beheer hebben we de montage zo makkelijk mogelijk gemaakt. Bij elke set sidebars ontvang je een duidelijke handleiding (ook te bekijken bij elke sidebar op de website), alle montagematerialen en twee steunen die onder de ProAce doorlopen. De steunen worden op originele punten op het chassis gemonteerd waardoor boren niet nodig is. Is het je toch te lastig of laat je het liever door iemand anders uitvoeren, dan staan onze monteurs voor je klaar. Voor maar €25,- per set monteren we de sidebars voor je terwijl jij met een bakje koffie wacht. Binnen 45minuten zijn de sidebars gemonteerd.

Wil je advies ontvangen of heb je vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacten. We helpen je persoonlijk bij elke vraag. Daarnaast ontvang je bij bestelling van sidebars standaard 2 jaar garantie en worden de sidebars gratis bij je thuis geleverd.