Toyota Hi-Ace Sidebars

Topkwaliteit sidebars voor de Toyota Hiace zijn leverbaar in verschillende RVS modellen. Kies voor gepolijste of geborstelde sidebars met rechte of gebogen uiteinden. De RVS sidebars hebben een wanddikte van 2mm en een diameter van 60,3mm waardoor ze extra beschermend zijn. Doormiddel van sleufgaten is de afstand van de sidebars ten opzichte van de bus zelf te bepalen.

Kies hieronder de juiste lengte van jouw Toyota Hiace en vind ons brede aanbod aan sidebars.

Toyota Hiace sidebars worden per set geleverd inclusief handleiding en alle montagematerialen. Middels montage op originele montagepunten zijn hoeft er niet geboord of gezaagd te worden. De montage is zo eenvoudig mogelijk gemaakt zodat elke klant ze zelf kan monteren. Laat je de montage toch liever aan een van onze monteurs over, geef dit dan aan bij je bestelling.

Naast sidebars leveren we nog veel meer voor de Toyota Hiace. Beveilig je laadruimte met onze raamroosters, creëer meer laadvermogen met een imperiaal of stap eenvoudiger in de bus met onze opstappen. Al onze accessoires maken het je net een stukje makkelijker om te werken.

Service staat hoog in ons vaandel. We hanteren daarom de 10 zekerheden waardoor jij gegarandeerd bent van kwalitatieve producten. Daarnaast ontvang je gratis verzending op alle accessoires, 2 jaar garantie op sidebars én goedkope montage door onze monteurs.