Renault Trafic 2014+ Sidebars

Onze Renault Trafic Sidebars zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De sidebars worde per lengte Trafic ontwikkeld voor de perfecte pasvorm. Bescherm je Renault Trafic bij kleine botsingen die veel schade kunnen aanrichten. Daarnaast maken de sidebars een dikke bus van de Renault Trafic.

Kies hieronder de juiste lengte voor jouw Renault Trafic en vind alle verschillende modellen sidebars die wij aanbieden.

Alle sidebars worden als set geleverd met montagematerialen en handleiding. De sidebars worden op originele aansluitingspunten gemonteerd met stevige montagebeugels. Elke set is zelf te monteren maar wij kunnen ze ook voor je monteren voor €25,- per set. Je kunt op de montage wachten in onze showroom met een bakje koffie.

Omdat we sidebars leveren in veel verschillende afwerkingen en kleuren, is er voor iedere bus een passende sidebar. Je vind onder andere matte, gepolijste of zwarte sidebars. Daarnaast verschillen ze in uiteindes (rechte uiteinde, gebogen uiteinden of uiteinden met zwarte kunststof bocht). Staat jou gewenste sidebar voor je Renault Trafic niet op onze website? Neem dan contact met ons op, we kunnen meer leveren dan op de website staat.

Wij zorgen er ten alle tijden voor dat je goed geholpen wordt. Je ontvangt binnen 24 uur (op werkdagen) antwoord op je vraag. Daarnaast worden de sidebars gratis bij je thuis bezorgd, krijg je 2 jaar garantie en hebben we 95% van de sidebars uit voorraad leverbaar.