Renault Trafic -2014 Sidebars

Sidebars voor de Renault Trafic zijn te verkrijgen in verschillende modellen en kleuren. Elk model sidebar is op maat ontwikkeld voor de Renault Trafic voor de perfecte pasvorm. Onze sidebars beschermen de carrosserie bij impact vanaf de zijkant. Naast de bescherming geven ze je bus een stoere en professionele uitstraling.

Maak hieronder een keuze afhankelijk van jouw Renault Trafic lengte en vind ons assortiment aan sidebar modellen.

Door de ruime keuze aan modellen en kleuren sidebars is er altijd een passend model voor jou Renault Trafic. Kies uit mat, glanzende of zwarte sidebars. Daarnaast heb je de keuze uit sidebars met rechte uiteinden, sidebars met gebogen uiteinden of sidebars met zwarte kunststof bocht. Wil je de sidebars ook gebruiken als opstap in je bus? Kies dan voor de sidebars met steps erin verwerkt of monteer onze losse steps op de sidebars naar keuze. Zoals je kunt lezen zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Staat je gewenste set niet op onze webshop? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Alle sidebar sets worden geleverd met montageframe, montagematerialen en handleiding. Sidebars voor de Renault Trafic worden op originele aansluitingspunten gemonteerd waarbij boren niet nodig is. Hierdoor is de montage zelf uit te voeren. Wil je liever de experts van Fun4Cars het werk laten doen? Dat is mogelijk voor maar €25,- per set sidebars.

Fun4Cars is al meer dan 20 jaar actief op de markt. We hebben in deze jaren ontzettend veel ervaring opgedaan in kwaliteit accessoires, service en automodellen. Hierdoor kunnen we je goed helpen bij vragen. Daarnaast ontvang je standaard 2 jaar garantie op sidebars, gratis verzending en scherpe prijzen.