Renault Master 2010+ Sidebars

Renault Master sidebars van topkwaliteit RVS zijn te bestellen in verschillende modellen. Door de extra dikke wanddikte van 2mm en stevig montageframe, beschermen ze je Master bij lichte botsingen. Alle sets zijn op maat ontwikkeld voor de verschillende lengtes Master en sluiten hierdoor perfect aan.

Kies hieronder de juiste lengte Renault Master en vind de diverse modellen sidebars die we leveren.

Standaard vind je ongeveer 7 verschillende modellen sidebars voor de Renault Master. Deze verschillen in afwerking (geborsteld of gepolijst) en in uiteindes. De uiteindes zijn recht, gebogen of hebben een kunststof bocht. Daarnaast leveren we losse kunststof steps die je op de sidebars kunt monteren voor een makkelijkere instap in je Master.

De sidebar sets worden geleverd met montagematerialen en duidelijke handleiding. Door montage op originele montagepunten onder de Renault Master zijn de sets zelf te monteren. Wil je de set liever door onze monteurs laten monteren, dan is dat mogelijk voor €25,- per set. Onze monteurs monteren de sidebars terwijl jij een lekker bakje koffie drinkt in onze showroom. De sidebars zitten er binnen een uur al onder!

Naast de goedkope montage bieden wij nog veel meer service. Je krijgt bijvoorbeeld standaard 2 jaar garantie op al onze producten, ontvangt onze accessoires gratis in huis en zijn onze accessoires altijd scherp geprijsd.