Renault Kangoo 2008+ Accessoires

Aan deze sympathieke Franse klassieker beleef je jaren plezier, zeker als je investeert in onze duurzame Renault Kangoo accessoires. Van carrosserie beschermende RVS sidebars, lichtgewicht aluminium imperialen tot aan maatwerk bedrijfswageninrichting voor de Renault Kangoo. Wij bieden altijd een perfect passend product voor je nieuwe of (jong)gebruikte bestelbus. Ontdek dus snel ons assortiment en sta versteld van je mogelijkheden.

Wij blinken uit in service. Ook online!

98% van onze klanten geeft ons een goede tot uitstekende beoordeling. Daarmee zijn wij de best presterende webwinkel in de branche van functionele Renault Kangoo accessoires. Niet gek, want wij leggen onze klanten graag in de watten. Wat dacht je van een pijlsnelle & gratis bezorging, een spotgoedkope montageservice en een serviceteam die alle tijd neemt voor vragen en advies? Ook online zetten we ons beste beentje voor. Met de volgende keuzetips vind je bijvoorbeeld snel de juiste accessoires voor je Peugeot Partner:

Zoek naar de perfecte match

De eerste tip is geen absolute must, maar wel een dikke aanrader: zoek naar een accessoire die 100% aansluit bij je gewenste gebruik. Waarom? Voor iedere denkbare klus bieden wij meerdere Peugeot Partner accessoires die vaak uitblinken op een van de volgende kenmerken: duurzaamheid, gebruiksgemak of (stilistisch) design. Brede treeplanken bieden bijvoorbeeld veel instapgemak en matige carrosseriebescherming, terwijl voor RVS sidebars het tegenovergestelde geldt. Gelukkig vind je onder info in het hoofdmenu alle productinformatie die je nodig hebt. Zo verloopt je zoektocht lekker snel!

Check op een eventueel voorbehoud

Heb je een Peugeot Partner accessoire gevonden die je het liefst zo snel mogelijk monteert? Fijn! Scrol nog snel even naar beneden en check op een mogelijk voorbehoud. Want als de montage van een accessoire ten koste gaat van een andere functionaliteit vermelden wij dat altijd op de productpagina. Zo lees je dat sommige pushbars de parkeercamera in de voorbumper blokkeren én dat je een rearbar alleen kunt monteren als je de trekhaak verwijdert. Kortom: controleer of je Peugeot Partner accessoires echt 100% geschikt is voor jouw klus. Zo kom je ook niet voor een vervelende verrassing te staan.

Let op de afmetingen van je bus

Wil je de Renault Kangoo accessoires zonder problemen aan de originele montagepunten bevestigen? Kies dan altijd de accessoires die overeenkomen met de lengte van je bus. De Renault Kangoo komt namelijk in drie wielbasisvarianten, waardoor de positie van de bevestigingspunten verschilt per lengtevariant. Overigens moet je tijdens het shoppen (indien relevant) de juiste wielbasisvariant selecteren. Zo verkleinen we de kans op een fout.

Montage uitbesteden of zelf aan de slag?

Bestel je accessoires voor de Renault Kangoo bij Fun4Cars? Dan ontvang je binnen 2 werkdagen een zeer grondig verpakt pakket. In de doos vind je alle benodigde montagematerialen en een duidelijke handleiding. Daarmee klaar je gemakkelijk de klus. Voor degenen met tijdgebrek of twee linkerhanden bieden we een spotgoedkope montageservice. Voor slechts €25,- bevestigen we alle Peugeot Partner accessoires in onze professionele werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant). Wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op met ons serviceteam. Tot snel!

Bedrijfswageninrichting Renault Kangoo

Met onze bedrijfswageninrichting voor de Renault Kangoo transformeer je jouw bestelwagen in een rijdende werkplaats. In de webwinkel bestel je modulaire inbouwkasten, onbreekbare raamroosters en rubberen vloermatten met antislipprofiel. Als je echt de puntjes op de I wilt zetten, bouwen we zelfs een op maat gemaakt interieur voor de laadruimte. Van rubberen of houten wandbekleding tot aan de opbergruimte. Wil je meer weten over de maatwerkopties of heb je een algemene vraag over onze Renault Kangoo accessoires? Bel of mail met ons serviceteam. Wij staan voor je klaar.