Renault Kangoo 2008+ Sidebars

Sidebars voor de Renault Kangoo zijn verkrijgbaar voor de verschillende wielbasissen. De A-kwaliteit RVS sidebars zijn perfect passend op jouw Renault Kangoo. De sidebars beschermen de carrosserie bij lichte botsingen. In ons assortiment vind je diverse modellen en kleuren sidebar sets. Elke set wordt geleverd met handleiding en montagematialen voor een makkelijke montage.

Kies hieronder de juiste lengte Renault Kangoo en vind alle sidebar modellen die we aanbieden.

Alle Renault Kangoo sets sidebars worden gemonteerd op originele aansluitingspunten, boren is hierdoor niet nodig. Daarnaast ontvang je bij elke set een handleiding en alle montagematerialen. De sidebars zijn zelf te monteren. Hoewel het niet moeilijk is om zelf te monteren, zien wij het als plicht je hierbij zo goed mogelijk te helpen. Je kunt ons daarom altijd contacten bij vragen. Zet je liever onze monteurs aan het werk terwijl jij een bakje koffie drinkt? Wij monteren de set voor maar €25,- voor je.

In ons assortiment Kangoo sidebars vind je ongeveer 7 verschillende sidebar modellen. De RVS sidebars zijn te verkrijgen met rechte uiteinden, gebogen uiteinden of uiteinden met zwarte kunststof bocht. Daarnaast is er keuze uit geborstelde of gepolijste sidebars. Alle modellen sidebars kunnen in het zwart gecoat worden of andere kleur naar wens. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Door onze (20 jaar) ervaring hebben we veel kennis van de accessoires, auto’s en service. Dit heeft geresulteerd in onze 10 zekerheden. Hierin vind je onze service punten zoals standaard 2 jaar garantie op alle accessoires, gratis bezorging in Nederland en België en goedkope montage.