Peugeot Expert 2016+ Sidebars

Sidebars voor de Peugeot Expert zijn verkrijgbaar in allerlei modellen. De hoogwaardige RVS sidebars worden op maat ontwikkeld voor de Peugeot Expert voor de perfecte pasvorm. Ze beschermen de carrosserie van de Expert bij kleine botsingen. Naast de beschermende functie geven de sidebars je bedrijfswagen een dikke en professionele uitstraling.

Hieronder vind je de verschillende lengtes Peugeot Expert. Kies de jouw lengte Expert en vind ons brede aanbod sidebars.

Peugeot Expert RVS sidebars zijn verkrijgbaar met een geborstelde of gepolijste afwerking. Daarnaast vind je ook zwarte Expert sidebars in ons assortiment. Naast de verschillende afwerkingen variëren de sidebars in vorm. De sidebars hebben een rechte of gebogen uiteinden. Hierdoor is er altijd een passende sidebar set voor jou bedrijfswagen. Staat de gewenste sidebar niet op onze website, neem dan contact met ons op. Er is meer mogelijk dan er op de website staat.

Monteren van de Peugeot Expert sidebars is eenvoudig door de meegeleverde handleiding en montagematerialen. Voor montage hoeft er niet geboord te worden, er word enkel gebruik gemaakt van bestaande montagepunten. Het stevige montageframe zorgt voor maximale schokbestendigheid. Door sleufgaten in het montageframe zijn de sidebars op afstand naar wens te monteren. Let wel, hoe verder de sidebars van de bedrijfswagen gemonteerd worden, hoe meer ze beschermen bij een botsing. Wil je de sidebars voor je Expert liever door onze professionals laten monteren, dat kan al voor maar €25,- per set.

Door onze 20 jaar ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk goede service is. Door onze kennis kunnen we je bij elke vraag helpen en ontvang je binnen 24 uur antwoord op je vraag. Daarnaast ontvang je bij alle sets sidebars 2 jaar garantie en worden ze gratis en snel bij je thuis geleverd.