Peugeot Boxer 2006+ Sidebars

Peugeot Boxer sidebars beschermen de carrosserie bij impact vanaf de zijkant. Door de topkwaliteit RVS buis met een wanddikte van 2 mm (normaal 1,5) en een sterke montageframe die onder de Peugeot Boxer loopt zijn deze sets 72% sterker dan normale sidebar sets. Daarnaast creëren ze een professionele en ruige uitstraling.

Voor elke lengte Peugeot Boxer zijn er verschillende modellen sidebars verkrijgbaar. Kies de juiste lengte en ontdek alle sidebars die we aanbieden.

In ons assortiment vind je geborstelde en gepolijste sidebars. De Peugeot Boxer sidebars zijn daarnaast te verkrijgen in diverse afwerkingen zoals gebogen uiteinden, zwarte kunststof uiteinden of rechte uiteinden. Wij ontwikkelen deze sidebars in eigen beheer waardoor jij gegarandeerd bent van topkwaliteit. De Peugeot Boxer sidebars hebben zelfs een ABE/TÜV keuring, een hogere keuring is er niet! Wil je zwarte sidebars of een andere vorm sidebars, neem dan contact met ons op. Er is meer mogelijk dan op de webshop staat.

Peugeot Boxer sidebars zijn te monteren op originele punten onder de bus. Er hoeft hierdoor niet geboord te worden. Door de bijgeleverde handleiding en montagematerialen is de set makkelijk zelf te monteren. Daarnaast is het ook mogelijk om de montage door onze ervaren monteurs te laten monteren. Terwijl jij met een bakje koffie wacht, monteren wij de sidebars binnen een uurtje. Montage is mogelijk voor maar €25,- per set.

Door onze 20 jaar ervaring met sidebars kunnen we je helpen bij elke vraag. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord (op werkdagen) op je vraag of bel tijdens onze openingstijden. Daarnaast ontvang je standaard 2 jaar garantie op de sidebars en worden de sidebars gratis geleverd.