Opel Vivaro -2014 Sidebars

Sidebars voor de Opel Vivaro zijn leverbaar in 10 verschillende RVS modellen. De modellen variëren in kleur en in afwerking. De montage word je zo makkelijk mogelijk gemaakt doordat de sidebars op originele aansluitingspunten worden gemonteerd en je bij elke set een handleiding ontvangt.

Elk model sidebar is op maat ontwikkeld voor jouw lengte Opel Vivaro. Kies hieronder de juiste lengte Vivaro en vind al onze modellen.

Door de grote variatie aan modellen Vivaro sidebars, is er voor iedereen wat wils. In ons assortiment vind je geborstelde (matte) sidebars, gepolijste (glanzende) sidebars en zwarte sidebars. De sidebars hebben verschillende uiteinden zoals gebogen uiteinden, rechte uiteinden of uiteinden met zwarte kunststof bocht. Daarnaast vind je sidebars met steps en ovale sidebars om een makkelijkere instap te bieden. Heb je toch een ander model of kleur sidebar in gedachte? Neem dan contact met ons op, er is meer mogelijk dan op onze webshop staat!

Alle Opel Vivaro sidebar sets worden geleverd met montagehandleiding en alle montagematerialen. Ze zijn te monteren aan de originele montagepunten. Hierdoor kun je de sidebars zelf monteren. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak! Wij monteren je nieuwe set RVS sidebars voor slechts €25,-.

Service is bij ons een sleutelwoord. Wij gaan dan ook alleen maar voor het uiterste en denken in oplossingen. Bij ons ontvang je 2 jaar garantie op alle sidebars, gratis verzending en topkwaliteit producten.