Opel Vivaro 2014-2019 Sidebars

Opel Vivaro sidebars beschermen de zijkanten van je bus en zijn een stijlvolle toevoeging aan je Vivaro. De sidebars zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en lengtes. In ons assortiment vind je gepolijste, matte of zwarte sidebars met verschillende uiteindes. De topkwaliteit RVS sidebars worden op maat gemaakt voor jouw Opel Vivaro.

Maak hieronder een keuze afhankelijk van jouw Opel Vivaro lengte en vind de verschillende sidebar modellen.

Alle sidebar sets worden geleverd met montagehandleiding en materialen. De sets zijn zelf te monteren doordat ze op originele aansluitingspunten worden gemonteerd. Voor montage op de Opel Vivaro hoeft niet geboord te worden. Laat je de sidebars liever monteren, neem dan contact met ons op. Wij monteren de set voor €25,- terwijl jij in onze showroom wacht met een bakje koffie.

In ons assortiment bieden we verschillende modellen sidebars, verschillend in kleur en vorm. Er is keuze uit sidebars met rechte uiteinden, gebogen uiteinden of rechte uiteinden. Daarnaast is er variatie tussen sidebars met steps of ovale sidebars. Met zoveel keus is er voor ieder wat wils!

Wij zetten altijd net dat extra stapje om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Je krijgt bij ons dan ook altijd binnen 24 uur (op werkdagen) antwoord op je vraag. Daarnaast verzenden we de sidebars gratis naar je toe, krijg je 2 jaar garantie op alle sidebars én zijn onze sidebars altijd scherp geprijsd.