Opel Movano 2010+ Sidebars

Sidebars voor de Opel Movano houden de zijkanten schadevrij. Een set bestaat uit 2 RVS sidebars, montagematerialen en handleiding. Door het stevige montageframe en dikke wanddikte van de buis (2mm) is de set extra sterk. De sidebars worden op maat gemaakt per lengte Movano voor de perfecte pasvorm. Ze geven je Movano een stoere en professionele uitstraling.

De Opel Movano is verkrijgbaar in 3 lengtes. Kies hieronder de juiste lengte van jouw Movano en vind alle passende sidebars.

Al onze sidebars worden in eigen beheer ontwikkeld. Daarnaast hebben alle Orion Movano sidebars een TÜV/ABE goedkeuring. Hierdoor ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. De sidebars zijn er niet alleen om jou bus er stoerder uit te laten zien, maar ook om bescherming te bieden. De Orion sidebars hebben een wanddikte van 2mm en een stevig montageframe voor extra bescherming van de bus én voor de inzittenden. Uit onderzoek blijkt dat Orion sidebars met koker-bevestiging 72% sterker zijn dan het aanbod van de concurrent.

Iedereen heeft zijn eigen smaak daarom hebben wij verschillende modellen sidebars in het assortiment. Er is keuze uit matte (geborstelde), glanzende (gepolijste) of zwarte sidebars. Vraag voor kleur sidebars naar onze mogelijkheden. Daarnaast is er keuze uit sidebars met gebogen uiteinden, rechte uiteinden en uiteinden met kunststof bocht.

Monteren van de sidebars is eenvoudig door de bijgeleverde handleiding en montagematerialen. De steunen worden bevestigd op originele aansluitingspunten waardoor boren niet nodig is. Wil je liever dat onze experts de montage uitvoeren, dan is dat mogelijk. Terwijl je wacht met een bakje koffie zetten wij de sidebars onder je Movano.

We leggen hoge eisen op onze producten maar ook op onze service. We gaan voor het uiterste en denken in oplossingen. Binnen 24 uur krijg je van ons antwoord op je vraag, we leveren de sidebars gratis bij je af en je krijgt 2 jaar garantie op de sidebars.