Opel Combo 2018+ Bumperplaat

Een bumperplaat voor de Opel Combo 2018+, ook wel beschermlijst genoemd, beschermt de achterbumper van jouw bus tegen beschadigingen die snel gemaakt zijn. Daarnaast geeft het jouw bus net die finishing touch! Kijk hieronder voor alle verschillende modellen die wij aanbieden. Bestel snel en eenvoudig online, alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Meer informatie

Als je jouw Opel Combo vaak moet in- en uitladen loopt de bovenkant van de achterbumper snel schade op. Ook al is deze schade klein, het is vaak duur en natuurlijk zonde van jouw bus. Om dit te voorkomen kun je het beste een bumperbeschermer op de achterbumper van jouw Opel Combo monteren. Zo behoudt jouw bus ook langer zijn waarde, wat gunstig is bij eventuele verkoop of inruil. Alle bumperplaten die wij aanbieden zijn kwalitatief hoogwaardig en tegen een scherpe prijs. De Opel Combo bumperbeschermers zijn bij ons te koop vanaf €73,95. Voor deze prijs heb je al een aluminium dorpelbeschermer met traanplaatmotief. Dit motief zorgt er tevens voor dat je extra grip hebt met in- en uitstappen. Een veelzijdig product dus!

De bumperbeschermer is gemakkelijk zelf te monteren met behulp van de bijgeleverde 3M tape en montagehandleiding. Indien de achterbumper gespoten is en je maakt deze goed schoon en vetvrij, dan hecht de bumperplaat het best. Het helpt als je de tape even kort verwarmt met een föhn. Indien de achterbumper niet gespoten is, kun je de bumperplaat het best bevestigen met Bizon Poly Max of popnagels (niet meegeleverd). Dit komt omdat de ondergrond dan niet egaal genoeg is voor alleen de montagetape. Je kunt de bumperbeschermer ook door ons laten monteren, maak dan eerst even een afspraak met ons zodat we tijd voor je vrij kunnen houden. Mocht je de bumperplaat ooit weer willen verwijderen, dan kan je deze het beste even weer wat verwarmen met een föhn en de bumperstrip daarna van je bumper halen.

Je kunt kiezen tussen verschillende materialen, kleuren en functies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen aluminium, RVS en kunststof en zijn ze ook in het zwart verkrijgbaar. Deze bumperlijsten passen tevens op een Peugeot Partner en een Citroën Berlingo. Heb je vragen of wil je advies over een bumperbeschermer voor jouw Opel Combo? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je altijd wel helpen.

end faq

 
Resultaten 1 - 5 van 5

Bumperplaat Partner, Berlingo, Combo 2018+

Perfect passende bumperplaat voor de Peugeot Partner of Citroën Berlingo met traanplaatmotief....
Product code:  86BA
Prijs incl. btw: € 73,95
Huidige voorraad

Bumperplaat Luxe Partner, Berlingo, Combo 2018+

Een luxe bumperplaat die perfect op de auto past. Voorkomt deuken en krassen op de Peugeot...
Product code:  86BL
Prijs incl. btw: € 89,95
Huidige voorraad

Bumperplaat Luxe zwart Partner, Berlingo, Combo 2018+

Een luxe bumperplaat die perfect op de auto past. Voorkomt deuken en krassen op de Peugeot...
Product code:  86BLZ
Prijs incl. btw: € 93,95
Huidige voorraad

Bumperplaat zwart Partner, Berlingo, Combo 2018+

Perfect passende bumperplaat voor de Peugeot Partner of Citroën Berlingo met traanplaatmotief....
Product code:  86BAZ
Prijs incl. btw: € 83,95
Huidige voorraad

Bumperplaat zwart kunststof Partner, Berlingo, Combo 2018+

Zwarte kunststof bumperplaat voor het beschermen van de bumper bij intensief gebruik.
Product code:  86BZ
Prijs incl. btw: € 93,95
Huidige voorraad