Nissan NV400 Sidebars

Nissan NV400 sidebars zorgen voor bescherming aan de zijkanten van je bus / bedrijfswagen. De hoge kwaliteit RVS sidebars worden in eigen beheer ontwikkeld waardoor je verzekerd bent van de beste pasvorm. Ze worden op originele aansluitpunten gemonteerd waardoor boren in het chassis van de NV400 niet nodig is. Hierdoor zijn ze zelf te monteren. Liever onze monteurs aan het werk zetten? Wij monteren ze tegen een scherp tarief.

De Nissan NV400 is verkrijgbaar in verschillende wielbasissen. Kies hieronder de juiste lengte van jouw Nissan NV400 en vind ons assortiment aan perfect passende sidebar modellen.

Je Nissan NV400 krijgt extra body en een stoere look wanneer er sidebars op worden gemonteerd. Je wilt je NV400 natuurlijk strak houden, zonder schade. De sidebars helpen je hierbij. Wanneer je een paaltje of stoeprand over het hoofd zou zien zonder er sidebars zijn gemonteerd heb je al snel dure schade. Naast de kosten voor de reparatie, ben je ook nog eens je bus een tijdje kwijt. Dit kun je voorkomen door sidebars te monteren. De sidebars (zonder steps) hebben een wanddikte van 2mm en een stevig montageframe waardoor ze 72% sterker zijn dan menig andere sidebar die je online vindt. Daarnaast zijn deze ook per stuk te bestellen waardoor je niet meteen een hele nieuwe set hoeft te kopen na schade aan een sidebar.

Nissan NV400 sidebars worden op originele montagepunten gemonteerd. Je ontvangt bij elke set sidebars een handleiding en montagematerialen. Hierdoor zijn de sidebars zelf te monteren. Heb je toch nog vragen over het monteren? Aarzel niet om ons te bellen, wij helpen je graag. Kom je er toch niet uit of wil je de sidebars door onze monteurs laten monteren, tegen een scherp tarief worden de sidebars voor je gemonteerd.

Onze beloftes: 2 jaar garantie op sidebars, gratis levering, goedkope montages en topkwaliteit producten.