Nissan NV300 2016+ Sidebars

Houd de Nissan NV300 schadevrij met onze gekeurde sidebars. Sidebars beschermen de NV300 bij het raken van bijvoorbeeld een paaltje. Daarnaast voegen ze extra body toe en een stoere uitstraling voor je bus / bedrijfswagen. Door de diverse modellen in ons assortiment is er voor ieder wat wils!

Kies hieronder de juiste wielbasis van jouw Nissan NV300 en vind ons gehele assortiment aan sidebar modellen die perfect op jouw bus passen.

De TÜV/ABE gekeurde Nissan NV300 sidebars zijn in eigen beheer ontwikkeld. Hierdoor kunnen w je garanderen van de beste kwaliteit en perfecte pasvorm. Verkrijgbaar in het mat, gepolijst of zwart is er altijd een kleur die bij jou NV300 past. Daarnaast leveren we de sidebars met rechte afwerking, gebogen afwerking of zelfs met steps. Let wel op, de RVS sidebars (mat of glans) hebben een extra wanddikte van 2mm waardoor deze de sterkste zijn in ons assortiment. De sidebars met steps hebben een minder dikke wanddikte maar hebben daar in tegen steps waardoor je gemakkelijk in de NV300 kunt stappen. Wil je de sterkste sidebars en steps? Kijk dan eens naar onze losse zwarte steps, deze kunnen worden gemonteerd op de sidebars voor extra grip bij het instappen.

De sidebars van de Nissan NV300 worden gemonteerd op originele punten van de bus. Dit houd in dat er niet geboord hoeft te worden bij het monteren. Middels de bijgeleverde handleiding en alle materialen is de montage vrij eenvoudig en zelf uit te voeren. Wij kunnen de sidebars daarnaast ook voor je monteren voor maar €25,-. Terwijl jij met een bakje koffie wacht in de showroom, monteren onze ervaren monteurs de sidebars voor je. Binnen 45min zijn de sidebars gemonteerd! Mocht je schade hebben gereden met een sidebar dan is het mogelijk om een losse sidebar te bestellen. Er hoeft geen nieuwe set besteld te worden, dit scheelt je weer geld!

Naast de montageservice bieden we je 2 jaar garantie bij elke set sidebars, leveren we de sidebars gratis én is 95% uit voorraad leverbaar. Met 20+ jaar ervaring kunnen we onze klanten de beste service verlenen.