Mercedes Vito / V Klasse 2014+ Sidebars

Mercedes Vito sidebars beschermen je carrosserie bij lichte botsingen. Daarnaast geven ze de Vito extra body en een stoere uitstraling. In ons assortiment vind je verschillende modellen sidebars in een geborsteld of gepolijste uitvoering. Bij elke set Mercedes Vito sidebars ontvang je een handleiding en alle montagematerialen.

Kies hieronder de juiste lengte van jouw Mercedes Vito en vind ons grote assortiment aan sidebar modellen die perfect op jouw Vito passen.

Alle sets worden geleverd met montagehandleiding en sterke montagematerialen. De sidebars worden op originele montagepunten gemonteerd, er hoeft niet geboord te worden. De montage is hierdoor zelf uit te voeren. Wil je liever onze monteurs aan het werk zetten terwijl jij wacht met een bakje koffie, we monteren de set sidebars voor de Mercedes Vito voor maar €25,-.

Er zijn meerdere modellen sidebars te bestellen voor de Mercedes Vito in het mat of glans. De modellen zijn standaard in RVS kleur maar kunnen bijvoorbeeld ook zwart gecoat worden, vraag naar de mogelijkheden. De modellen sidebars verschillen in uiteindes. Zo vind je sidebars met gebogen uiteinden, rechte uiteinden en sidebars met zwarte kunststof bocht. Deze sidebars zijn extra stevig door de 2mm wanddikte. De sidebars met zwarte kunststof steps erin verwerkt zijn iets minder stevig maar bieden wel een makkelijke instap in de Mercedes Vito. Wil je sterke sidebars en een extra opstap? Kijk dan eens naar onze losse opstaptredes, deze kun je op de sterke sidebars monteren.

Je kunt ten alle tijden goede service van ons verwachten. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord op je vraag (op werkdagen), standaard 2 jaar garantie op je sidebars én gratis verzending.