Mercedes Vito / V Klasse 2014+ Accessoires

Ben je op zoek naar functionele Mercedes Vito accessoires? Dan slaag je zeker bij Fun4Cars. Neem bijvoorbeeld onze ijzersterke RVS sidebars, lichtgewicht imperialen en multifunctionele inbouwkasten. Hiermee klaar je de klus en til je bovendien de uitstraling van je wagen naar een hoger niveau. Meer weten? Bekijk dan alle Mercedes Vito accessoires online in de webwinkel.

Zo maak je direct je de juiste keuze

Wij vinden het belangrijk dat jij 100% tevreden bent met je bestelervaring bij Fun4Cars. Je kunt natuurlijk terecht bij ons serviceteam voor advies, maar ook online wijzen we je graag de weg. Wat denk je bijvoorbeeld van deze tips die helpen bij je productkeuze?

Klaar de klus met de juiste Mercedes Vito accessoires

Je kunt echt ieder onderdeel van je bus finetunen met onze Mercedes Vito accessoires. We leveren namelijk tientallen producten die weer zijn onderverdeeld in verschillende series. Dat is ideaal voor de vakman die weet wat hij wil, maar een tikkeltje overweldigend als je de eerste keer bij ons bestelt. Geldt het laatste ook voor jou? Lees dan onze uitgebreide productinformatiepagina’s. Zo leer je alles over de (on)mogelijkheden van onze producten, zodat je een accessoire koopt die je echt verder helpt.

Check eventuele voorbehouden op de productpagina

Het komt niet vaak voor, maar soms komt een product met een voorbehoud. Zo is de draagkracht van aluminium imperialen beperkt en kun je beschermende rearbars niet combineren met een trekhaak. Dus vind je een interessant product? Scroll dan naar beneden op de productpagina en controleer op eventuele voorbehouden. Zo weet je zeker dat je jouw accessoires en bus inrichting voor de Vito kunt gebruiken zoals jij dat wilt.

Match de afmetingen van je accessoires met die van je bus

Een Mercedes Vito V-Klasse komt in verschillende lengte en hoogtevarianten. Bovendien kun je kiezen uit verschillende uitrustingen, die vaak impact hebben op het design van binnen en buiten. Gelukkig hebben we voor iedere denkbare variant een perfect passende Mercedes Benz Vito accessoire. Maar dat geldt natuurlijk alleen als de afmetingen van je bus overeenkomen met de Mercedes Vito accessoires van je keuze. Goed controleren dus!

Gratis levering binnen 2 werkdagen

Bestel je een product bij Fun4Cars? Dan ontvang je de Mercedes Benz Vito accessoires binnen 2 werkdagen in huis. Geheel kosteloos. Met behulp van de duidelijke handleiding en bijgesloten montagematerialen bevestig je gemakkelijk alle producten. Binnen een half uur is je bus rijklaar en geniet je van het resultaat.

Besteed je de montage liever uit? Plan dan een afspraak met een ervaren Fun4Cars monteur. Voor slechts €25,- monteren we je accessoires in onze werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant). Net zo gemakkelijk!

Bedrijfswageninrichting Vito

Wil je het interieur van je bus naar de hand zetten? Leef je dan uit met onze veelzijdige bus inrichting voor je Vito. Van stevige laadvloer tot aan een rubberen automat voor je laadruimte. Wij bieden het allemaal. Zelfs maatwerk wandbekleding behoort tot de mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig naar ons ontwerp voor jouw bus? Of heb je gewoon een algemene vraag over Mercedes Vito accessoires? Neem dan snel contact op met ons serviceteam. Tot hoors!