Mercedes Vito / V Klasse 2014+ Sidebars

Ben je op zoek naar nieuwe sidebars voor je Mercedes Vito? Monteer dan RVS sidebars van Fun4Cars. Een sieraad voor je bedrijfswagen, die optimale bescherming biedt tegen carrosserieschade. Ontdek dus snel je mogelijkheden.

Dit moet je weten over onze RVS sidebars

Qua kwaliteit ontlopen onze Ford Transit sidebars elkaar nauwelijks, maar qua design des te meer. Daarom zoomen we hieronder verder in op de Onze Mercedes Vito sidebars volgen naadloos de belijning van je V-klasse en stralen hierdoor absolute klasse uit. Dit verleidelijke totaalplaatje bereiken we dankzij de volgende productkenmerken:

Vervaardigd uit .304 RVS

Wij vervaardigen onze Mercedes Vito Sidebars uit oersterk .304 roestvrij staal. Gekoppeld aan de holle buis van 2 mm absorbeert de RVS sidebar ieder licht contact. Tegelijk buigt het montageframe mee bij grotere klappen, zodat het chassis van je Vito niet vervormd. Hierdoor doorstaan onze Vito sidebars zelfs de strengste TÜV/ABE test. De Europese standaard als het productkeuringen aankomt. Meer kun je niet wensen.

Voor ieder wat wils

Natuurlijk monteer je het liefst een sidebar die recht doet aan het ontwerp van je bedrijfswagen. Daarom bieden we uitgebreide stylingopties voor RVS sidebars. Dus geef je de voorkeur aan rechte sidebars met dichtgelaste uiteinden? Of ga je voor licht afbuigende buizen met kunststof doppen? Het kan allemaal. Bovendien komt ieder model in een matte en gepolijste variant. En sinds kort leveren we ook zwarte sidebars voor de Mercedes Vito. Bij Fun4Cars slaag je gegarandeerd.

Opstap voor Mercedes Vito accessoires

Onze geprofileerde steps bieden extra grip tijdens het in- en uitstappen. De perfecte accessoire als je uitglijders wilt voorkomen in nat weer. Wil je nog meer ruimte voor je voeten? Switch dan naar treeplanken. Deze accessoire biedt iets minder bescherming dan RVS sidebars, maar des te meer instapgemak. De keuze is aan jou.

Bestel sidebars in de juiste lengtevariant

Selecteer Mercedes Vito sidebars die overeenkomen met de lengtevariant van jouw bus. De L1 & L2 variant horen bij de korte wielbasis (van 3200 mm) en de L3 variant hoort bij de verlengde wielbasis (van 3430 mm). Twijfel je over de juiste lengtevariant voor jouw wagen? Meet dan de wielbasis of totale lengte op van je Vito en match de afmeting met de getallen in onderstaande tabel. Dus pak je meetlint erbij en meet op die bus. Zo voorkom je een hoop gedoe.


De meetmethode Wat moet je opmeten? Je hebt L1/L2 nodig bij: Je hebt L3 nodig bij:
Totale lengte Meet de totale lengte van je Vito, van voorbumper tot aan achterbumper. 4895 mm – 5140 mm 5170 mm
Wielbasis Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop. 3200 mm 3430 mm

Monteren? Dat doe je gewoon zelf!

Rijd de koerier weg? Scheur snel de verpakking open en pak je gereedschapskoffer erbij. Want dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen en duidelijke handleiding monteer je jouw Mercedes Vito sidebars in een handomdraai. Ben je te druk met klussen? Rijd dan langs onze werkplaats in Schijndel. We monteren je sidebars tegen een messcherp tarief. Interesse? Plan dan snel een afspraak via ons serviceteam. Ons montageteam staat voor je klaar als je ons terrein oprijdt.

Een klein gebaar maakt een groot verschil

Onze service bevindt zich op hetzelfde hoge niveau als onze producten. Uiteraard profiteer je van een snelle en gratis levering, spotgoedkope montageservice en uitstekende garantie en retourvoorwaarden. Maar we maken het grootste verschil met onze persoonlijke service. Denk bijvoorbeeld aan een slimme tip, waardoor je net wat meer plezier beleeft aan je accessoire. Dit kleine gebaar maakt een wereld van verschil. Dus wil je eerlijk advies over de beste Mercedes Vito accessoires voor jouw situatie? Laat wat van je horen via e-mail of telefoon. Wij staan voor je klaar.