Mercedes Sprinter 2006-2018 Sidebars

Mercedes Sprinter sidebars zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en modellen. De hoge kwaliteit RVS sidebars worden door ons in eigen beheer ontwikkeld. Ze zijn perfect passend voor jouw Mercedes Sprinter. De sidebars beschermen de Sprinter bij een impact vanaf de zijkant. Daarnaast geven ze je bedrijfswagen een professionele en stoere uitstraling.

Sidebars van de Mercedes Sprinter zijn verkrijgbaar voor alle 3 de verschillende wielbasissen. Kies hieronder de juiste wielbasis en vind ons assortiment aan sidebar modellen.

Er zijn verschillende modellen sidebars verkrijgbaar voor de Mercedes Sprinter. Deze modellen verschillen in afwerking en vorm. Zo vind je sidebars met gebogen uiteinden, rechte uiteinden, zwarte kunststof uiteinden of zelfs sidebars met steps erin verwerkt. Deze modellen zijn verkrijgbaar in het mat geborsteld of glans gepolijst. Door het ruime assortiment is er voor iedere bus een passende set.

De sidebars worden standaard per set geleverd met montageframe en handleiding. Daarnaast kunnen ze ook los besteld worden wanneer je aan een kant schade hebt gereden. Neem hiervoor contact met ons op. Het montageframe wordt van links naar rechts onder de Sprinter gemonteerd op originele aansluitingspunten. Een stevigere montage is er niet.

Heb je nog vragen of opmerkingen? We horen het graag! Je ontvangt binnen 24 uur (op werkdagen) antwoord op je vraag. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van 2 jaar garantie op de sidebars, altijd scherp geprijsd en gratis verzending.