Mercedes Citan -2021 Accessoires

Upgrade je stadsbestelwagen met onze aantrekkelijke Mercedes Citan accessoires. Het maakt niet welk onderdeel je onder handen neemt, wij bieden altijd een passende oplossing. Wat dacht je van beschermende RVS sidebars, draagcapaciteit verhogende imperialen of stoere styling accessoires? We ontwerpen zelfs een complete maatwerk bedrijfswageninrichting voor je Mercedes Citan. Daar word je toch enthousiast van? Ontdek dus snel ons veelzijdige assortiment met Mercedes Citan accessoires.

Kom voor onze producten, blijf voor onze service

Als toonaangevende leverancier van robuuste accessoires investeren we veel in onze dienstverlening. Dit betekent uiteraard dat we snel en kosteloos je bestelling bezorgen. Maar je wordt pas echt blij van ons zeer coulante retourbeleid, uitstekende garantietermijn en spotgoedkope montageservice. Eerlijkheid staat bovendien hoog in het vaandel. We geven je daarom oprecht advies, zelfs als dit betekent we niets verkopen. Want uiteindelijk kom je op de Fun4Cars site voor een product, maar blijf je plakken voor de 9+ service. We geven je graag een voorproefje via de volgende keuzehulp: tips die je helpen bij de selectie van de allerbeste accessoire voor jouw Mercedes Citan.

Neem voldoende tijd voor je selectie

Wij ontwikkelen producten vanuit de volgende filosofie: onze Mercedes Citan accessoires moeten het professionele leven van onze klanten gemakkelijker maken. Hierdoor voeren we meerdere producten waarmee je hetzelfde probleem op een net iets andere manier tackelt. Daarom geven je de volgende tip mee: verdiep je in de sterke en mindere punten van ieder product via de productinformatiepagina’s (die je vindt onder info). Zo beleef je uiteindelijk het meeste plezier aan je nieuwe accessoires voor de Mercedes Citan.

Check de lengte van je bus

Wil je sidebars, treeplanken, roofrails of andere Mercedes Citan accessoires kopen die over de lengte van je bus strekken? Zorg dan dat je geselecteerde product overeenkomt met de carrosserievariant van je bestelwagen. Mercedes-Benz biedt twee opties: een lange variant (L1) van 2,7 meter en een extra lange variant (L2) van bijna 3,1 meter. We kunnen helaas niet je wielbasisvariant vooraf invullen, maar laten wel weten wanneer de lengte van je bestelwagen ertoe doet. In deze gevallen moet je namelijk eerst de wielbasis kiezen voordat je de beschikbare producten ziet. Een handig slot op de deur.

Scan de volledige productpagina

Het komt niet vaak voor, maar soms gaat de montage van een product ten koste van een bestaande functionaliteit van je auto. Sommige pushbars blokkeren bijvoorbeeld de inparkeersensoren in de voorbumper en als je een rearbar monteert, moet je de trekhaak verwijderen. Controleer daarom de productpagina op een eventueel voorbehoud. Wij vinden het namelijk zonde als je een Mercedes Citan accessoire bestelt die niet 100% aansluit bij het gewenste gebruik van je wagen.

Zelf monteren? Super eenvoudig!

Koop je Mercedes Citan accessoires in onze webwinkel? Dan staat er binnen 2 werkdagen een koerier op de stoep. In je pakket vind je naast het product alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandleiding. Je doe-het-zelf montage is in een vloek en een zucht voorbij. Besteed je de klus liever uit? Ook geen probleem. Wij monteren alle accessoires voor je Mercedes Citan in onze professionele werkplaats. Je moet er wel een ritje voor overhebben naar Schijndel (Noord-Brabant), maar dan ben je met een spotgoedkope montage helemaal klaar. Wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Bedrijfswageninrichting Mercedes Citan

Wil je de laadruimte van je bestelwagen inrichten naar je persoonlijke smaak? Leef je dan uit met de bedrijfswageninrichting voor Mercedes Citan. Modulaire inbouwkasten, laadruimtebekleding en anti-inbraak raamroosters bestel je allemaal in de webwinkel. Geef je de voorkeur aan maatwerk? Vraag dan een vrijblijvend ontwerp aan via ons serviceteam. Onze designers tekenen een inrichting uit voor je complete laadruimte, van wandbekleding tot aan opbergruimte. Heb je een vraag over onze andere Mercedes Citan accessoires? Dan helpen we je natuurlijk ook verder. Tot hoors!