Mercedes Citan Sidebars

Topkwaliteit Mercedes Citan sidebars zijn leverbaar in verschillende RVS modellen. Deze modellen verschillen in afwerking en vorm. Alle sidebars worden geleverd met stevige montagematerialen voor de maximale schokbestendigheid. De Citan sidebars zijn zelf te monteren. Wil je dit liever aan ons overlaten, dat kan voor maar €25,- per set.

Benieuwd naar de verschillende modellen sidebars? Kies hieronder de juiste wielbasis voor jouw Mercedes Citan en vind het hele assortiment.

In ons standaard assortiment vind je sidebars met een matte of glanzende afwerking. Deze zijn verkrijgbaar met rechte uiteinden, gebogen uiteinden of met steps erin verwerkt. De sidebars zijn in RVS kleur maar kunnen op aanvraag ook zwart gecoat worden (of andere kleur naar wens). Neem hiervoor contact met ons op.

Bij elke Mercedes Citan sidebar set worden montagematerialen en een handleiding geleverd. Doordat de sidebars op originele punten worden gemonteerd onder de Citan zijn ze zelf te monteren. Wil je de montage liever overlaten aan onze professionals maak dan een afspraak. Terwijl jij een bakje koffie drinkt in onze showroom worden de sidebars binnen een uurtje voor je gemonteerd.

We horen graag wanneer je vragen of opmerkingen hebt. Service staat hoog in ons vaandel. Wij hanteren daarom de 10 zekerheden waardoor jij gegarandeerd bent van kwalitatieve producten. In deze 10 zekerheden vind je punten zoals; gratis verzending, 2 jaar garantie op alle accessoires en altijd scherpe prijzen op de website.