Iveco Daily 2014+ Sidebars

Iveco Daily sidebar sets beschermen de zijkant van je bus / bedrijfswagen. In ons assortiment vind je een breed aanbod aan sidebar RVS modellen met een matte of glanzende afwerking. De gekeurde Daily sidebars worden op bestaande montagepunten gemonteerd. Door het stevige montageframe dat onder de bus doorloopt is de Daily maximaal beschermt.

Kies hieronder de juiste lengte voor jouw Iveco Daily en vind alle sidebars die wij aanbieden. Bestel eenvoudig en ontvang de sidebars zonder verzendkosten.

De Iveco Daily sidebars in ons assortiment worden per set aangeboden inclusief montagematerialen en handleiding. Het sterke en robuuste frame wat onder de bus word gemonteerd zorgt voor een maximale schokbestendigheid. De montage is zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt doordat ze op standaard bevestigingspunten onder het chassis worden gemonteerd. Hierdoor is het mogelijk om de sidebars zelf te monteren. Heb je graag dat wij de sidebars voor je monteren? Dat is mogelijk! Onze ervaren monteurs plaatsen de sidebars graag voor je. Maak hiervoor een afspraak.

We leveren Iveco Daily sidebars met twee verschillende afwerkingen, RVS geborsteld (zwart) en RVS gepolijst (zwart). Alle sidebars hebben een wanddikte van 2mm waardoor deze steviger zijn dan de normale sidebars die je online vindt. De modellen variëren in sidebars met rechte uiteinden of gebogen uiteinden. Er is veel keuze in modellen sidebars. Kom je er niet uit en heb je advies nodig? Bel ons! Liever zwarte sidebars, doordat we sidebars in eigen beheer ontwikkelen en maken kunnen we veel custom werk leveren.

Heb je een paaltje geraakt of is een onoplettende chauffeur tegen de sidebars gereden? We kunnen de sidebars los leveren waardoor een hele nieuwe set kopen niet nodig is. Wij zetten altijd dat extra stapje voor onze klanten. Je kunt ons bereiken via telefoon, mail of facebook en we reageren binnen 24 uur (op werkdagen).