innoprotect_innosoft_voor_na.jpg_product
innoprotect_innosoft_voor_na.jpg_product innoprotect_innosoft_voor_na.jpg

Innosoft B570® Cleaner 250 ml

Product code:  B570250
EAN-Code:  7434945182164
Innosoft B570® wordt toegepast voor het verwijderen van roest(vlekken) van roestvrij staal en corrosie van andere metalen.
Huidige voorraad: 10
Levertijd:
Indien op voorraad: 1-3 werkdagen
Geen voorraad: 2-4 weken
Prijs incl. btw: € 18,20

Beschrijving

Inhoud
Innosoft B570® is een speciale dieptereiniger die oxiden c.q. roest verwijdert van roestvast staal.
Innosoft B570® is een witte viscose vloeistof op basis van organische zuren en oppervlakactieve stoffen zonder schuurmiddel met een pH van 3.

Het is geschikt voor intensieve reiniging van gecontamineerde oppervlakken zoals vliegroest en andere roestige plekken die ook wel theevlekken worden genoemd.
Innosoft B570® iis zacht voor metaal maar zeer hard tegen oxiden en vuil, het is beslist geen beitsmiddel en tast de oxidehuid van het metaal dus niet aan.

In combinatie met Innoprotect B580® wordt corrosie in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen.
De Innosoft B570 is een krachtige diepte reiniger voor diverse aanslag en roest. De Innoprotect B580 dient voor periodiek onderhoud voor lichte vervuiling.


Gebruikersinstructie
- Schud Innosoft B570® goed voor gebruik.
- Breng de reiniger onverdund aan met een vochtige spons of doek. Laat het middel vervolgens circa 1 minuut intrekken en poets daarna met enige druk met een spons of doek over het te reinigen materiaal.
- Poets of boen bij gebruik van de (schuur)spons of doek in de walsrichting van het materiaal of in de richting van het geborstelde, geschuurde of geslepen oppervlak. Indien de roest of het vuil
hardnekkig is kan men de schuurkant van de spons gebruiken.
- Houd er rekening mee dat de losgekomen oxiden het oppervlak enigszins kunnen beschadigen. Wees daarom vooral voorzichtig met gepolijste oppervlakken.
- Verwijder de residuen zorgvuldig met water of een vochtige doek. Poets of boen de residuen weg met lichte druk om te voorkomen dat het vuil opnieuw in de poriën van het metaal wordt
gewreven.
- Gebruik de neutrale reiniger Innoprotect B580® die naast intensieve reiniging en neutralisatie ook een nanolaagje achterlaat om nieuwe corrosie zoveel mogelijk te voorkomen.
- Innosoft B570® niet in contact laten komen met natuursteen.
- Gebruik de producten niet in de volle zon.

U kunt een datasheet downloaden door op de volgende link te klikken.