Ford Transit Custom 2012+ / 2018+ Imperiaal

Ford Transit Custom imperialen vind je hier in RVS of aluminium, voor zowel werkbussen met klep of met deuren. Tevens hebben we een zwarte imperiaal in ons assortiment. Alle imperialen zijn voorzien van een laadroller en een systeem ter vermindering van windgeruis. Hieronder kun je kiezen voor de Ford Transit Custom lengte 1 (wielbasis 2933) of de Ford Transit Custom lengte 2 (wielbasis 3300).
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Gratis verzending!

Stel je moet vaak op locatie werken en je wil een ladder of lange materialen mee kunnen nemen. Hoe handig zou het dan zijn dat je dit gewoon op je dak kunt vervoeren? De laadroller zorgt ervoor dat je de achterkant van jouw Ford Transit Custom niet beschadigt omdat je lange materialen via deze laadroller op de imperiaal kunt leggen. De afsluitbare buizenkokers kun je gebruiken om lange materialen in op te bergen. Sowieso wordt de laadcapaciteit van jouw Ford Custom aanzienlijk vergroot.

Je kunt kiezen tussen RVS en aluminium imperialen voor de Ford Transit Custom 2012+ 2018+. Een RVS imperiaal is sterk en kan zware lading aan. De windgeleider vermindert windgeruis. De RVS imperialen worden compleet in elkaar gelast geleverd, deze kun je zo op het dak van jouw Ford Transit Custom monteren, op originele aansluitpunten. Zet deze goed vast en gebruik eventueel siliconenkit.

De aluminium imperiaal moet je wel zelf in elkaar zetten, deze wordt in onderdelen geleverd. Dit is eenvoudig zelf te doen met behulp van bijgeleverde montagematerialen en handleiding. Het grote voordeel van een aluminium imperiaal is dat deze 25% lichter is dan een RVS imperiaal. De aerodynamische dwarsbuizen verminderen luchtweerstand en windgeruis.

We hebben imperialen voor de Ford Transit Custom L1H1, L1H2, L2H1 en L2H2. Om je ladder veilig te vervoeren of te beschermen tegen diefstal raden wij aan een ladderklem aan te schaffen bij je imperiaal. Deze worden geleverd per set van 2. De ladderklemmen vind je hier. Altijd op voorraad. Als je maar af en toe extra laadruimte nodig hebt op je dak kun je ook kiezen voor dakdragers. Dakdragers voor de Ford Transit Custom 2012+ 2018+ vind je hier.

Mocht je nou totaal geen zin hebben om jouw nieuwe imperiaal zelf te monteren, dan begrijpen wij dat volkomen. Daarom kun je voor maar €25 de imperiaal door onze monteurs laten monteren. Maak dan even een afspraak met ons zodat wij tijd voor jou vrij kunnen houden. Je kunt bijvoorbeeld onze chat gebruiken of bellen.