Ford Transit Custom 2012+ / 2018+ Accessoires

Met onze Ford Transit Custom accessoires til je de uitstraling van je wagen naar een hoger niveau. Of je nu gaat voor een stoere pushbar, beschermende achterbar of handige treeplank. Wij bieden je altijd een product van absolute topklasse. Ben je al nieuwsgierig? Bekijk dan snel de meeste interessante Ford Transit Custom accessoires.

Met onze keuzehulp schiet je direct raak

Als toonaangevende leverancier van functionele accessoires voor de Ford Transit Custom steken wij veel energie in service. Uiteraard bezorgen we je bestelling gratis binnen 2 werkdagen. Daarnaast bieden we de ruimste garantietermijn in de markt. En ook als het aankomt op advisering zetten we ons beste beentje voor. Dus wil je een Ford Transit Custom accessoires kopen bij ons? Houd dan rekening met deze tips:

Bekijk goed alle mogelijkheden van de accessoires voor de Ford Transit Custom

Ontwerpen wij een product? Dan streven naar oogstrelende styling gekoppeld aan doelgerichte functionaliteit. Hierdoor hebben ogenschijnlijk kleine verschillen vaak een grote impact op uiteindelijk gebruik. Neem bijvoorbeeld onze brede achteropstap (van circa 160 cm) die je monteert aan het onderstel van je bestelwagen. Dit model opstap is ideaal als je continu je laadruimte betreedt, maar minder handig als je regelmatig een aanhangwagen meesleurt. In het laatste geval kun je beter een opstap uit de STEP-serie bestellen. Die is wat smaller, waardoor je hem aan de trekhaak monteert. Kortom: bedenk goed hoe je de accessoires voor de Ford Transit Custom wilt gebruiken en bekijk de verschillende beschikbare opties. Zo maak je zeker een goede keuze.

Scan de volledige productpagina

In het verlengde van het bovenstaande: bekijk de volledige productpagina voordat je een product in de winkelmand plaatst. Bij iedere Ford Transit Custom accessoire vind je een overzicht van de voordelen en alle mogelijke beperkingen (zoals: deze achteropstap kun je niet gebruiken i.c.m. een trekhaak). Je kunt vervolgens zelf bepalen of het voorbehoud een probleem is voor het gewenste gebruik van je bus.

Houd rekening met de afmetingen voor de bus inrichting van je Ford Transit Custom

Een Ford Transit Custom komt in meer dan 10 varianten, die allen verschillen qua lengte en/of hoogte. Controleer daarom goed of de geselecteerde accessoire aansluit bij de afmetingen van je bus. Dat is belangrijk, omdat we iedere accessoire op maat maken. Komen de afmetingen niet overeen, dan is de kans groot dat je de Ford Transit Custom accessoires niet kunt monteren aan de aanwezige montagepunten. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Snelle levering én voordelige montage van de Ford Transit Custom accessoires

Ons assortiment Ford Transit Custom accessoires is ruim en onze voorraad nog vele malen groter. Hierdoor leveren we vrijwel alle producten in ons assortiment kosteloos binnen 2 werkdagen. Met je pakket komt een uitgebreide handleiding en alle benodigde montagematerialen. Zo monteer je de Ford Transit accessoires gemakkelijk zelf. In de meeste gevallen ben je binnen een half uur ‘good to go’.

Uiteraard bieden we ook een zeer voordelige montageservice. Tegen een scherp tarief monteren wij al producten in onze professionele werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant). Wil je de klus graag uitbesteden? Plan dan snel een afspraak met een van onze monteurs. Tot snel!

Bedrijfswageninrichting Ford Transit Custom

Hoewel wij van origine vooral producten maken voor het exterieur, hebben we inmiddels ook een aardig assortiment bus inrichting producten voor je Ford Transit Custom opgebouwd. Wat dacht je van een geluidsisolerende tussenwand, een middenconsole met slot óf een enorme verscheidenheid aan inbouwkasten? Bovendien ontwerpen we regelmatig een wandbekleding op maat. Wil je meer weten over de wandbekleding mogelijkheden voor jouw Transit? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons serviceteam. Wij staan voor je klaar.