Ford Transit Custom 2012+ / 2018+ Zonneklep

Als je vaak onderweg bent met je bus ken je het vast: de laagstaande zon. Vooral in de winter komt dit vaak voor. Of juist in de zomer: je wil met je raam open rijden maar je krijgt meteen last van het windgeruis. Daarvoor hebben wij speciaal zonnekleppen en zijwindschermen in ons assortiment. Ook verkrijgbaar voor de Ford Transit Custom vanaf 2012 tot heden. Kijk hieronder voor de producten en de prijzen. Prijzen zijn inclusief BTW en de verzending is gratis.

Zonneklep Transit Custom 2012+/2018+

Acrylaat zonneklep met smoke kleur. Perfect op maat gemaakt voor het voertuig.
Product code:  76ZK3036
Prijs incl. btw: € 295,88
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Zijwindschermen Ford Transit Custom 2018+

Windspoiler voor de zijramen. Perfect passend gemaakt voor het voertuig.
Product code:  76WD
Prijs incl. btw: € 54,90
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad
Een zonneklep, ook wel sunvisor genoemd, maakt het rijden niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger. Het zonnescherm beschermt je tegen de zon. De zonneklep is transparant zwart en gemaakt van acryl. De zonneklep kun je bevestigen door eerst een frame boven de voorruit te monteren. Hiervoor zal er geboord moeten worden in je bedrijfswagen. Als je je hier zelf niet aan wil wagen dan snappen wij dat volkomen. Wij kunnen het ons voorstellen dat je zuinig bent op je Ford Transit Custom! Je kunt daardoor altijd een afspraak met ons maken om het door onze ervaren monteurs te laten monteren. Elke week worden er meerdere zonnekleppen gemonteerd in onze werkplaats in Schijndel, dus het resultaat zal gegarandeerd goed zijn.

Windschermen zijn iets gemakkelijker om zelf te bevestigen. Hierbij wordt tevens een handleiding geleverd, net als bij onze meeste producten, of je kunt deze vinden onder de productbeschrijving op de productpagina ZONNEKLEP TRANSIT CUSTOM 2012+/2018. Hier kun je tevens een montagefilmpje vinden. Als je wil kunnen wij dit natuurlijk ook voor je doen. Montage kost bij ons voor alle accessoires slechts €25 per accessoire (of set). Een set windschermen is echt ideaal en de ultieme oplossing als je graag met je ramen open rijdt en frisse lucht in je Ford Transit wil. Je kunt zowel de zonneklep als de zijwindschermen schoonmaken met behulp van Glassex of vergelijkbaar schoonmaakmiddel.

Let op: rijd met een zonnescherm op jouw Custom niet harder dan 130 km/u. Het scheelt dat je in Nederland niet harder mag rijden dan 130 km/u, maar als je dit wel doet kan de sunvisor afbreken.

Heb je nog vragen of wil je ergens hulp bij? Neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, de chat of tijdens het bestellen op onze website. Natuurlijk kun je ook even bellen of mailen.