Ford Transit Custom 2012+ / 2018+ Treeplanken

Treeplanken voor de Ford Transit Custom 2012+ 2018+ vind je bij Fun4Cars, per set. Kies hieronder de lengte van jouw bus om een overzicht te zien van de verschillende soorten treeplanken, ofwel sidesteps, die wij aanbieden. Keuze tussen RVS of aluminium. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Gratis verzending en snel in huis. Zelf te monteren op jouw Ford Transit of laat dit goedkoop doen door de monteurs op ons montagepunt in Schijndel!

De treeplanken in dit overzicht zijn geschikt voor de Ford Transit Custom vanaf 2012 en worden per set voor links en rechts geleverd. Sidesteps voor jouw Ford Transit Custom maken het in- en uitstappen makkelijker en beschermen je bus bij kleine botsingen. En niet geheel onbelangrijk: ze maken jouw bus nog mooier! Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren en materialen. Zwarte treeplanken voor de Transit hebben we bijvoorbeeld ook in ons assortiment. Wat past het beste bij jou en je bus?

Je kunt de Ford Transit treeplanken zelf bevestigen met behulp van de meegeleverde montagematerialen en montagehandleiding. De sidesteps worden op de originele aansluitpunten gemonteerd. We kunnen het ons heel goed voorstellen dat je niet zelf onder je auto wil kruipen, dus je kunt de montage ook voor maar €25 overlaten aan onze monteurs. Maak een afspraak en wij houden graag tijd voor je vrij. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier, de chat of de telefoon. Je kunt ook tijdens het bestellen in het aantekeningenveld aangeven dat je het graag wil laten monteren door ons, dan nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

Gratis afhalen mag natuurlijk ook.

Een treeplank, ook wel sidestep, is een zij-opstap voor jouw bus zodat je comfortabeler en in stijl je Ford Transit Custom kunt instappen en uitstappen. Bij aanrijdingen die niet zo hard gaan beschermen deze mooie accessoires je Ford Transit zodat deze niet zo snel beschadigt. Als je veel onderweg bent met je bus is het niet gek dat dit eens voorkomt. Treeplanken bieden wel wat bescherming, maar niet zo veel als onze sidebars. Ford Transit Custom sidebars bieden jou en je bus wat meer bescherming en ze staan ook nog eens super stoer. De sidebars zijn tevens verkrijgbaar met steps.