Ford Transit Custom 2012+ / 2018+ Sidebars

Voorkom vervelende schade en hoge reparatiekosten aan je Ford Transit Custom met onze topkwaliteit sidebars. In ons assortiment vind je een breed aanbod aan sidebars. Er is keuze uit zwarte of RVS kleurige (matte en glanzende) sidebars met verschillende uiteindes. Onze Ford Custom sidebars beschermen niet alleen de carrosserie maar geven de bus ook een professionele en stoere uitstraling.

Kies hieronder de juiste lengte Ford Transit Custom en vind alle modellen sidebars die op maat ontwikkeld zijn voor de juiste pasvorm.

Sidebars zijn buizen aan de zijkant van de auto die je auto beschermen en een stoere look geven. De meeste sidebars in ons assortiment zijn gemaakt van 2 millimeter dik RVS en daardoor dus hartstikke stevig. Alle Ford Custom sidebars worden per set geleverd met handleiding en stevige montagematerialen. De sidebars worden op standaard punten gemonteerd waardoor je niet hoeft te boren en de montage zelf uit te voeren is. Wil je de sidebars liever door ons laten monteren, dan is dat mogelijk! Wij monteren de set al voor €25,- terwijl jij wacht met een bakje koffie.

Door de grote variatie aan sidebar modellen is er altijd een set die bij jou en de Ford Transit Custom bedrijfswagen past. Naast de verschillende modellen is het ook mogelijk de sidebars op de afstand te monteren die jij het mooiste/beste vindt. Door sleufgaten is de afstand van de sidebars ten opzichte van de Custom zelf te bepalen. Heb je toch een ander model of kleur sidebar in gedachte? Laat het ons weten, wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Door onze 20 jaar ervaring weten we veel van onze producten. We leveren alleen topkwaliteit producten waar je standaard 2 jaar garantie op ontvangt. Daarnaast bieden wij gratis verzending, snelle levering en persoonlijk advies. Ontvang binnen 24 uur (op werkdagen) antwoord op je vraag. Sterke, mooie sidebars vind je bij Fun4Cars in Schijndel.