Ford Transit Custom 2012+ / 2018+ Sidebars

Ben je op zoek naar onverzettelijke sidebars voor de Ford Transit Custom? Stop met zoeken, want wij leveren de dikste RVS sidebars van allemaal. Zowel qua materiaal als uitstraling. En met een divers aanbod aan modellen zit er altijd Ford Transit Custom sidebar tussen die perfect past bij je smaak. Wat wil je nog meer?

Onze sidebars onder de loep

Je vindt verschillende sidebars voor de Ford Transit Custom in ons assortiment, met kleine verschillen die je wellicht niet direct ziet op de productfoto’s. We zoomen daarom in op de wanddikte, het design en aanvullende accessoires. Zo lees je alles wat je niet ziet.

De ideale wanddikte voor verstandige bescherming

Sidebars beschermen de carrosserie aan de zijkant van je bedrijfswagen. Tegelijkertijd moet de buis ook een beetje meeveren, omdat anders het onderstel van de wagen beschadigt bij hardere klappen. Daarom leveren we holle RVS sidebars met een ideale wanddikte tussen de 1,5 en 2 mm. Voor optimale bescherming, van je carrosserie en bedrijfswagen.

Ontworpen met oog voor detail

Onze productontwerpers geven hun visitekaartje af via de vele stilistische details van een sidebar. Zo heb je de keuze uit verschillende afsluitingen, van rechte buis met dichtgelaste sluiting tot aan een afbuigende buis met aluminium hoek. Iedere sidebar komt bovendien in een matte en gepolijste variant. En heb je liever een sidebar voor de Ford Transit Custom in jouw huisstijlkleur? Dan leveren we graag maatwerk. Vraag bij interesse naar je mogelijkheden bij ons serviceteam.

Met een sidestep voeg je nog meer functionaliteit toe

In de webwinkel vind je twee sets sidesteps. Dit zijn kleine rubberen matten die je met popnagels bovenop de buis vastklikt. De sidesteps leveren extra grip bij het instappen van de laadruimte en bestuurderscabine. Ze zijn geschikt voor alle kale Ford Transit Custom sidebars in de webwinkel, met uitzondering de modellen die al zijn uitgerust met opstappen. Overigens leveren we ook treeplanken. Deze accessoires bieden minder bescherming, maar zijn wel een stuk breder dan sidebars. Wat ons betreft een betere keuze als je prioriteit geeft aan instapgemak.

Bestel sidebars in de juiste lengtevariant

De Transit Custom komt in twee lengtevarianten. De populairste met normale wielbasis (L1) en een variant met verlengde wielbasis (L2). Bestel daarom sidebars voor je Ford Transit Custom die specifiek zijn ontwikkeld voor de wielbasis van je bus. Zo weet je zeker dat je de rvs sidebars kunt monteren aan de originele montagepunten. Weet je niet welke wielbasis jouw bedrijfswagen heeft? Meet dan de totale lengte of wielbasis. Via onderstaande tabel zie je direct welke variant je moet hebben. Succes!


De meetmethode Wat moet je opmeten? Je hebt L1 nodig bij: Je hebt L2 nodig bij:
Totale lengte Meet de totale lengte van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper. 4973 mm 5340 mm
Wielbasis Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop. 2933 mm 3002 mm

Zo pak je de montage aan

Je nieuwe sidebars voor de Ford Transit Custom monteer je gemakkelijk zelf. In de productverpakking vind je alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandeling. Je hebt ongeveer een half uur nodig per zijde. Vind je de montage teveel gedoe? Rijd dan langs onze professionele werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant). Voor slechts 25,- monteren wij alle Ford Transit Custom accessoires die je bij ons bestelt. Interesse? Plan dan snel je bezoek via ons serviceteam. We ontvangen je met open armen.

Service waarvoor je terugkomt

Wij leggen onze klanten graag in de watten. Wat denk je van gratis bezorging, een spotgoedkope montageservice en uitstekende retour- garantievoorwaarden. Maar je wordt pas echt enthousiast van onze persoonlijke service. Dus heb je een vraag of interesse in maatwerk? Laat dan wat van je horen via chat, e-mail of telefoon. We gaan direct aan de slag.