Ford Transit Custom 2012+ / 2018+ Middenconsoles

Voor de Ford Transit Custom 2012+ hebben we twee verschillende middenconsoles in ons assortiment. De middenconsole met productcode 76CON is van kunststof en heeft een deksel met scharnier. De actie middenconsole met productcode 76CONLUX heeft een leerlook en is voorzien van een handige losse deksel.

001 Sale

Middenconsole Transit Custom 2012+/2018+

Ford Transit Custom kunststof middenconsole. Voorzien van aflegvakken, bekerhouders en...
Product code:  76CON
Prijs incl. btw: € 249,00
€ 273,88
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad
conlux-144 Sale

Middenconsole Luxe Ford Transit Custom 2012+

Middenconsole voor Ford Transit Custom. Voorzien van handige losse deksel en veel opbergruimte.
Product code:  76CONLUX
Prijs incl. btw: € 199,00
€ 259,55
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad
Deze middenconsoles zijn eigenlijk armsteunen met opbergvak/opbergruimte voor tussen de stoelen van jouw bedrijfswagen. Dit meubel biedt extra opbergruimte naast het dashboardkastje en geeft het interieur van jouw Ford Transit Custom extra vakjes en een of twee bekerhouders. Een opbergbox voor tussen de stoelen is een erg functioneel accessoire voor de Ford Transit Custom. Meet altijd even de ruimte tussen de voorstoelen om te kijken of de middenconsole ertussen past. De middenconsoles zijn universeel, dus dit kan per bedrijfswagen verschillend zijn. De middenconsole 76CON heeft de afmetingen: 50x16x44 cm (lxbxh). De actie middenconsole 76CONLUX heeft de afmetingen: 51x19x37 cm (lxbxh).

Een middenconsole is tussen de stoelen te plaatsen en je kunt er spullen in opbergen. Dit zorgt voor minder rommel in jouw Custom en dat je minder snel last hebt van rondvliegende of schuivende spullen. Je kunt de middenconsole zelf monteren of los tussen de stoelen zetten. Kijk bij montage wel uit met bedrading onder het te boren oppervlakte. Ons advies is om bij de CONLUX het onderstel er af te schroeven en klittenband aan de console te plakken. Als de ondergrond van de auto van stof is hoef je alleen de kant met de haakjes aan de middenconsole te plakken. Als de ondergrond van de auto van een ander materiaal is, plak je de andere kant van het klittenband op de ondergrond van je bestelwagen.

Je kunt de Ford Transit Custom 2012+ 2018+ middenconsole ook prima als losse armsteun tussen de stoelen zetten. De 76CON heeft een deksel met scharnier met twee bekerhouders. De deksel is afsluitbaar met een sleutel. Bij enkele auto’s kan de deksel van deze middenconsole niet 90 graden open wanneer de armsteun van de bijrijder omlaag staan. De 76CONLUX heeft een losse deksel zodat spullen die er bovenop liggen er niet afvallen als je de deksel optilt.

Heb je nog vragen of ergens hulp bij nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier, de chat, e-mail of telefoon.