Ford Transit Custom 2012+ / 2018+ Dakdragers

Je wil soms spullen op je dak vervoeren, zoals een ladder, maar vind een imperiaal ook weer overdreven. Dakdragers zijn uitermate geschikt voor mensen zoals jij. Je kunt ze monteren op het dak van jouw Ford Transit Custom en demonteren gaat ook erg gemakkelijk. Handig als je de dakdragers niet altijd nodig hebt. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen voor op het dak van jouw Custom. Alle prijzen zijn inclusief BTW en de dakdragers worden gratis thuisbezorgd.

Dakdragers voor de Ford Transit Custom zijn gemakkelijk te bevestigen aan en te demonteren van de bedrijfswagen. Montage is eenvoudig en gebeurt op de originele montagepunten van jouw Custom. Dakdragers kun je monteren in plaats van een groot imperiaal en zijn toch functioneel als je voorwerpen op het dak wil vervoeren zoals een ladder. Al onze dakdragers zijn TÜV gecertificeerd en aan een 20g crash test onderworpen.

Voor de Ford Transit Custom 2012+ hebben wij verschillende dakdragersystemen in ons assortiment. Als eerst hebben we het Kamm systeem met 2 of 3 dakdragers. Deze zijn van sterk aluminium en afsluitbaar zodat diefstal wordt voorkomen. Tevens zijn deze voorzien van 2 paar laadstops. Daarnaast hebben we ook het Delta systeem met 2 of 3 dakdragers. Het Delta systeem is gemaakt van RVS en biedt maximale sterkte door toepassing van voorspanstaal. Deze zijn niet voorzien van laadstops, maar deze zijn wel los verkrijgbaar.

Tevens hebben we dwarsdragers in ons assortiment, dit is weer net een ander product. Dwarsdragers kun je op roofrails klikken. Kijk goed voor welke bedrijfswagens deze geschikt zijn. Dit staat in de productomschrijving. Dakdragers en dwarsdragers staan dwars op de auto. Roofrails gaan van voor naar achter. Naast dakdragers en dwarsdragers hebben we ook laadrollers, laadstops, ladderklemmen, buizenkokers en ladderstows/safe stows in ons assortiment. Deze staan tevens hieronder in het overzicht voor de Ford Transit Custom 2012+ 2018+. Alle producten in deze categorie zijn geschikt voor de Ford Transit Custom vanaf 2012 tot heden.

Service staat bij ons erg hoog in het vaandel. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, de chat, mail of de telefoon. Met onze 20 jaar ervaring weten wij vast een oplossing.