Ford Transit Custom 2012+ / 2018+ Achterbar

Bescherm de achterkant van jouw Ford Transit Custom 2012+ met een achterbar/rear bar. Keuze uit matte of glanzende achterbarren. Beschikbaar voor de Custom met trekhaak en zonder trekhaak. Elke achterbar is van RVS en erg sterk doordat deze 2 mm dik zijn. Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. Kijk hieronder voor de verschillende soorten.

Achterbar Transit Custom 2012+/2018+ mat

Matte achterbar. Onmisbaar voor chauffeurs die vaak laden/lossen aan de achterkant van de Ford...
Product code:  76BBM
Prijs incl. btw: € 202,94
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Achterbar Transit Custom 2012+/2018+ glans

Gepolijste achterbar. Beschermt de achterkant van de Ford Transit Custom tegen kleine...
Product code:  76BBC
Prijs incl. btw: € 219,99
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Achterbar trekhaak Transit Custom 2012+/2018+ mat

Matte achterbar voor een Ford Transit Custom met trekhaak. Biedt extra bescherming aan de...
Product code:  76BBM-T
Prijs incl. btw: € 202,94
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Achterbar trekhaakTransit Custom 2012+/2018+ glans

Gepolijste achterbar voor een Ford Transit Custom met trekhaak. Voorkomt dat de achterbumper...
Product code:  76BBC-T
Prijs incl. btw: € 219,99
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad
Een achterbar voor jouw Ford Transit Custom koop je bij Fun4Cars. Deze zijn van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen. Vergeleken met andere sites zijn wij vaak de goedkoopste voor de kwaliteit die wij leveren. Verkijk je er niet op, want de meeste sites tonen hun prijzen exclusief BTW en verzendkosten. Deze zitten bij Fun4Cars al bij de prijs inbegrepen! Geen verborgen kosten dus.

Het is gunstig om een achterbar te monteren als je vaak onderweg bent met jouw bus en als deze vaak wordt in- en uitgeladen. Een heftruck zal bijvoorbeeld tegen jouw achterbar aanrijden in plaats van een deuk te maken in jouw mooie Ford Custom. En als je veel onderweg bent bestaat de kans dat je een keer per ongelijk ergens tegenaan rijdt, of iemand tegen jou. Gelukkig heb je dan een achterbar om de boel te beschermen! De achterbarren die je hieronder vindt zijn op maat gemaakt voor de Ford Transit Custom vanaf 2012 tot heden. Een set sidebars zouden jouw Ford Transit Custom 2012+ helemaal compleet maken.

Als je de Ford Custom rear bar eenmaal in huis hebt kun je deze eenvoudig zelf monteren met de bijgeleverde montagematerialen en handleiding. Heb jij nou helemaal geen zin om dit zelf te doen? Dit kunnen wij ons goed voorstellen, daarom kun je de achterbar goedkoop bij ons laten monteren voor maar €25. Onze monteurs doen dit op onze werkplaats in Schijndel. Als je van tevoren even een afspraak met ons maakt zouden wij dat keifijn vinden, dan kunnen we tijd voor je vrij houden. Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, de chat of tijdens het bestellen op onze website. Natuurlijk kun je ook even bellen.

Wil je het instappen achterin je bus vergemakkelijken? Dan kun je beter kiezen voor een achteropstap. Klik hier voor alle Ford Transit Custom 2012+ 2018+ achteropstappen. Deze bieden meer grip en kunnen alsnog de achterkant van jouw bus beschermen bij kleine botsingen. Een achterbar biedt wat dat betreft wel een wat betere bescherming.