Ford Transit 2014+ Sidebars

De sterke RVS sidebars voor de Ford Transit beschermen de carrosserie bij lichte botsingen. Alle sidebar sets voor de Transit hebben een wanddikte van 2mm waardoor deze sterker zijn dan de standaard sidebars. In ons assortiment vind je verschillende modellen sidebars die op maat zijn ontwikkeld voor de perfecte pasvorm.

Kies hieronder de juiste wielbasis van jouw Ford Transit en vind ons grote assortiment aan sidebar modellen.

Maak jou bedrijfswagen helemaal naar eigen stijl met een van onze sidebar modellen. Door de grote variatie aan sidebar modellen is er altijd een set die bij jou Ford Transit past. De modellen sidebars zijn gepolijst of geborsteld. Daarnaast zijn ze afgewerkt met gebogen uiteinden of rechte uiteinden. Ze kunnen zwart gecoat worden op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Alle sidebars voor de Ford Transit worden op maat gemaakt voor de beste pasvorm. De montage is eenvoudig doordat ze op originele punten van het chassis worden gemonteerd. Daarnaast wordt bij elke set sidebars een montagehandleiding en montagematerialen geleverd. Het montageframe loopt onder de Ford Transit door voor extra stevigheid. Door middel van sleufgaten is de afstand van de sidebar vanaf de Transit zelf te bepalen. Let wel op, hoe dichter hij bij de dorpel is gemonteerd hoe meer kans op schade.

Bij Fun4Cars ontvang je standaard goede service. Wij bieden 2 jaar garantie op alle accessoires, gratis verzending en scherpe prijzen. Heb je vragen of een opmerking? Neem contact met ons op, je ontvangt binnen 24 uur antwoord op je vraag (op werkdagen).