Ford Connect 2014+ Accessoires

Wil je investeren in functionele Ford Transit Connect accessoires? Kies dan voor de innovatieve producten van Fun4Cars. Voor iedere vervoerssituatie bieden wij een accessoire die jouw werkende leven een stuk leuker maakt. Denk bijvoorbeeld aan beschermende RVS sidebars, oersterke imperialen en volledig op maat gemaakte bedrijfswageninrichting voor je Ford Transit Connect? Daar word je toch enthousiast van? Ontdek dus snel ons volledige assortiment met accessoires voor de Ford Transit Connect.

Ook online zetten wij ons beste beentje voor

Wij zijn trots op onze reputatie als leverancier van kwalitatieve Ford Transit Connect accessoires. Logisch, want we investeren ontzettend veel energie in het ontwerpproces. Dezelfde toewijding vind je terug in onze servicebenadering. Als vanzelfsprekend ontvang je producten binnen een dag, zonder verzendkosten. Daarnaast krijg je een zeer ruime garantietermijn, bieden we een spotgoedkope montageservice en staat ons serviceteam altijd voor je klaar. Natuurlijk zetten we ook online ons beste beetje voor. Bijvoorbeeld met de volgende keuzetips:

Check de lengte van je bus

De Transit Connect bestelwagen komt in twee wielbasisvarianten. De korte variant van 4,42 meter en de lange variant van 4,82 meter. Bestel je een accessoire die zich over de lengte van je wagen uitstrekt? Controleer dan goed of de Ford Transit accessoire ook echt overeenkomt met de afmetingen van je bedrijfswagen. Zo weet je 100% zeker dat je de accessoire eenvoudig monteert aan de aanwezige montagepunten. Wil je graag alle Renault Trafic accessoires vergelijken voor jouw klus? Lees dan de productinformatiepagina’s door (die vind je in het menu onder info). Hier vertellen we alles wat je moet weten over een product, inclusief de complementaire én alternatieve opties voor alle mogelijke Renault Trafic accessoires.

Kijk goed naar de functionaliteit van onze accessoires

Onze Ford Transit Connect accessoires zijn degelijk, functioneel en stijlvol. Hoewel we altijd trouw blijven aan deze karakteristieken, vind je verschillende accentverschillen tussen producten. Daarom bereik je het beste resultaat als je je verdiept in de mogelijkheden van ons assortiment. Lees daarom de uitgebreide productinformatie die je vindt in het menu onder de info knop. Zo vind je snel een accessoire voor de Ford Transit Connect die 100% aansluit bij je gewenste gebruik.

Controleer op eventuele voorbehouden

Koop je een een Ford Transit Connect? Dan kies je voor multifunctionaliteit en een professionele uitstraling. Wij vinden het daarom belangrijk dat een Ford Transit Connect accessoire echte meerwaarde toevoegt aan je wagen. Daarom presenteren we niet alleen de voordelen van ieder product, maar wijzen we je ook op een eventueel voorbehoud. Zo blokkeren sommige pushbars de inparkeercamera aan de voorzijde van je bus en kun je een rearbar niet combineren met een trekhaak. Scrol daarom naar beneden op een productpagina en check op een eventueel voorbehoud. Zo beleef je alleen maar plezier aan onze Ford Transit Connect accessoires. Dat garanderen we!

Montage? Dat regel je gewoon zelf.

Bestel je Ford Transit Connect accessoires bij Fun4Cars? Dan staat de koerier binnen twee werkdagen voor de deur. In de verpakking vind je alle benodigde materialen en een duidelijke montagehandleiding. Hierdoor monteer je onze accessoires sneller dan een gemiddeld Ikea-pakket. Heb je helemaal geen tijd voor de montage? Stap dan in de auto en rijd richting Schijndel (Noord-Brabant). Voor slechts €25,- monteren wij alle accessoires voor de Ford Transit Connect in onze professionele werkplaats. Wil je gebruik maken van onze montageservice? Plan dan snel een afspraak via ons serviceteam.

Wil je liever de montage uitbesteden aan een professionele monteur? Plan dan een afspraak in onze werkplaats in Noord-Brabant (Schijndel). Voor €25,- monteren wij al je accessoires, ongeacht het aantal producten dat je hebt besteld. Dat is pas service!

Bedrijfswageninrichting voor de Ford Transit Connect

Wij leveren vrijwel alle producten uit voorraad. Natuurlijk voor het exterieur van je bus, maar ook voor de laadruimte. Modulaire inbouwkasten, antislip automatten en ijzersterke raamroosters vind je allemaal in de webwinkel. Daarnaast bieden we maatwerk bedrijfswagenrichting voor de Ford Transit Connect. Wij ontwerpen een indeling voor de laadruimte die helemaal aansluit bij je werkzaamheden. Van wandbekleding tot aan opbergruimte. Wil je graag een ontwerp opvragen of heb je een brandende vraag over onze Ford Transit Connect accessoires? Laat dan snel wat van je horen!