Ford Connect 2014+ Sidebars

Bescherm je Ford Transit Connect bij lichte botsingen die vaak hoge reparatiekosten hebben met onze RVS sidebars. Onze RVS sidebars zijn op maat ontwikkeld voor jou lengte Connect voor de perfecte pasvorm. Door middel van sleufgaten is de afstand van de sidebars ten opzichte van de Connect zelf te bepalen.

Maak hieronder een keuze uit de juiste lengte afhankelijk van jouw Ford Connect en vind ons ruime assortiment aan sidebar sets.

In ons assortiment vind je een variatie aan verschillende sidebar modellen. Deze verschillen in RVS mat en RVS gepolijste sidebars. Daarnaast verschillen de uiteindes van de sidebars in recht, gebogen en zwarte kunststof bocht. Door al deze modellen is er altijd een set die het beste bij jou en je Ford Connect past. Naast deze standaard modellen, kunnen wij ook sidebars op maat maken en kunnen ze zwart gecoat worden (of andere kleur naar wens) zodat hij helemaal aansluit aan het design en kleur van de Connect.

Bij elke set ontvang je een duidelijke handleiding en montagematerialen. De sidebars zijn door middel van sleufgaten op afstand naar keuze te monteren. Het is mogelijk de set sidebars zelf te monteren omdat ze op standaard punten worden gemonteerd onder de Ford Connect. Laat je ze liever door onze professionals monteren, dat kan voor €25,- per set. Jij krijgt van ons een bakje koffie en wij monteren de set binnen een uur.

Naast de montage service bieden wij op elke set sidebars 2 jaar garantie en gratis verzending. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je antwoord op je vraag.