Fiat Fiorino Accessoires

Tweak ieder detail van je bestelwagen met onze veelzijdige Fiat Fiorino accessoires. Wat denk je van glimmende bumperplaten, beschermende sidebars en oerdegelijke imperialen? En wil je de laadruimte helemaal verbouwen? Dan regelen wij het ontwerp, de materialen en installatie voor de complete bedrijfswageninrichting van je Fiat Fiorino. Wat wil je nog meer? Verken dus snel ons volledige assortiment Fiat Fiorino accessoires.

Ervaar onze topservice

Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit kleine zelfstandigen. Hardwerkende ondernemers die kwaliteit waarderen. Daarom steken we veel energie in onze service. Dat begint bij een snelle levering, gratis bezorging en spotgoedkope montage en eindigt met uitstekende retour- en garantievoorwaarden. Bovendien staan wij altijd klaar voor eerlijk advies. Of je nu voor de eerste keer op onze website komt of al jaren klant bent. Ons serviceteam is tijdens kantoortijden goed bereikbaar via e-mail en telefoon, maar ook online wijzen we je graag in de goede richting. Bijvoorbeeld met de onderstaande keuzetips:

Kies een accessoire die past bij je klus

De ontwerpers achter de Fun4Cars producten blijven innoveren. Hierdoor vind je meerdere Fiat Fiorino accessoires in ons assortiment die ogenschijnlijk op elkaar lijken, maar bij nadere inspectie toch verschillen op belangrijke details. Verdiep je daarom in de mogelijkheden van onze producten. Zo weet je zeker dat je een accessoire voor de Fiat Fiorino monteert die 100% aansluit bij je gewenste gebruik.

Check op een voorbehoud

Wij vinden het belangrijk dat onze accessoires voor de Fiat Fiorino je wagen ook echt verbetert. Dit is meestal geen probleem, maar in een enkel geval gaat de montage van een nieuw product ten koste van een bestaande functionaliteit. Zo blokkeert een pushbar de inparkeercamera in je voorbumper en moet je de trekhaak verwijderen als je een rearbar monteert. Daarom waarschuwen vooraf voor mogelijke conflicten tussen accessoires. Je vindt het voorbehoud onderaan de pagina, in dikke kapitale letter. Scrol dus even naar beneden, dan kom je ook niet voor een ongewenste verrassing te staan.

Twee linkerhanden? Plan een montageafspraak

Rond je een bestelling af bij Fun4Cars? Dan staat er binnen twee werkdagen een monteur aan de deur. In de doos vind je, naast het zorgvuldig verpakte product, alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandleiding. Als je een beetje handig bent klaar je gemakkelijk zelf de klus. Heb je twee linkerhanden of kamp je met een chronisch tijdgebrek? Plan dan een montageafspraak. Terwijl jij geniet van een kop koffie, bevestigen onze vakmensen alle Fiat Fiorino accessoires in onze werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant).

Bedrijfswageninrichting Fiat Fiorino

Met onze bedrijfswageninrichting voor de Fiat Fiorino verbouw je een standaard laadruimte naar een mobiele werkplaats. Muurvaste raamroosters en rubberen automatten met antislipprofiel bestel je direct in de webwinkel. Maar natuurlijk wil je het serieuzer aanpakken. Daarom tekenen we graag een ontwerp uit voor je laadruimte. Wij starten met de wandbekleding en kijken vervolgens naar de opbergruimte die het beste past bij jouw wensen. Wil je een vrijblijvend ontwerp aanvragen of heb je een vraag over onze andere accessoires voor de Fiat Fiorino? Laat dan wat van je horen via e-mail of telefoon. Tot snel!