Fiat Ducato 2006+ Sidebars

RVS Sidebars voor de Fiat Ducato beschermen je carrosserie tegen krassen en deuken. De sidebars vangen de grootste klap op bij het raken van bijvoorbeeld een paaltje waardoor de zijkant van de Ducato in takt blijft. Naast de beschermende functie voegen de sidebars een stoere uitstraling toe aan de Ducato. In ons assortiment vind je sidebar modellen in verschillende lengtes en vormen.

Bekijk ons hele assortiment door hieronder op de juiste lengte van jouw Ducato te klikken. Ontdek onze modellen en bestel eenvoudig online.

De Fiat Ducato is in verschillende lengtes op de markt. We maken daarom onderscheid in de verschillende lengtes sidebars waardoor je per lengte Ducato de perfect passende sidebar kunt bestellen. Daarnaast zijn er ongeveer 6 verschillende modellen sidebars per lengte. Deze verschillen in sidebars met rechte uiteinden, met kunststof bocht of met gebogen uiteinden. Ze zijn verkrijgbaar met een geborstelde afwerking, gepolijste afwerking of in het zwart.

De Fiat Ducato sidebars worden per set geleverd met sterke montagebeugels die van links naar rechts onder de auto worden gemonteerd. Door de bijgeleverde montagehandleiding en eenvoudige montage op originele punten is de montage zelf uit te voeren. De montagetijd bedraagt ongeveer 45 minuten. Voor €25,- monteren onze monteurs de sidebars voor je terwijl jij in onze showroom wacht met een bakje koffie. Neem voor montage contact met ons op.

Fun4Cars.nl staat bekent om de goede service. We antwoorden snel op je vraag of opmerking en leveren alleen topkwaliteit accessoires. Daarnaast ontvang je standaard 2 jaar garantie en worden de sidebars gratis bij je thuis geleverd.