Fiat Ducato 2006+ Sidebars

Monteer onze Fiat Ducato sidebars en houd de carrosserie van je bedrijfswagen in topconditie. Dankzij de uitstekende bouwkwaliteit, verschillende styling opties en aanvullende accessoires slaag je gegarandeerd. Dus waar wacht je op? Bestel snel je favoriete model.

Dit wil je weten over onze RVS sidebars

Op het eerste gezicht lijken alle RVS sidebars op elkaar. Dus hoe onderscheid je grijze middelmaat van absolute topkwaliteit? Wij helpen je een handje, door in te zoomen op de belangrijkste kenmerken van onze Fiat Ducato sidebars. Hierna is kiezen een fluitje van een cent.

Goedgekeurd door het strengste keuringsinstituut van Europa

Alle Fiat Ducato sidebars in ons assortiment zijn onderworpen aan een grondige TÜV/ABE producttest. De strengste keuringsinstantie van Europa. We slagen cum laude dankzij het ijzersterke .304 roestvrij staal en meebuigende montageframe. Hierdoor absorbeert de buis lichte klappen terwijl het frame het chassis beschermt bij zwaardere ongelukken. Dat maakt terecht indruk.

Kies je favoriete ontwerp

Wie zegt dat een functioneel product niet mag shinen als styling accessoire? Daarom bieden we uitgebreide stylingopties voor Fiat Ducato sidebars. Dus wil je een rechte of licht gebogen buis? Geef je de voorkeur aan een kunststof of dichtgelaste afsluiting? En monteer je liever matte, gepolijste of zwarte sidebars voor je Fiat Ducato? Het maakt niet uit waar je voorkeur ligt, wij bezorgen een sidebarmodel die voor de volle 100% aansluit bij je smaak.

De perfecte accessoire voor RVS sidebars

Gebruik je sidebars ook als instaptrede? Nagel dan een losse opstap vast bovenop de buis. Onze steps bieden extra grip en voorkomen lelijke uitglijders in natte weersomstandigheden. Door de zeer schappelijk prijs mag je ze eigenlijk niet laten liggen. Tellen de arbeidsjaren waardoor je iets minder soepel bent? Wissel dan Fiat Ducato sidebars in voor brede treeplanken en geniet van maximaal instapgemak. Want waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk kan?

Bestel sidebars in de juiste lengtemaat

Onze Fiat Ducato sidebars bevestig je aan de aanwezige montagepunten in het chassis van je wagen. Bestel daarom Fiat Ducato sidebars die overeenkomen met de lengte van je bus. Twijfel je over de juiste afmeting? Neem dan het zekere voor het onzekere en meet de wielbasis of totale lengte op van je Ducato. Via de onderstaande tabel zoek je vervolgens de geschikte sidebarlengte voor jouw wagen. Een fluitje van een cent.


De meetmethode Wat moet je opmeten? Ga voor de L1: Ga voor L2: Ga voor L3:
De totale lengte Meet de totale lengte van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper. 4963 mm 5413 mm 5998 mm – 6363 mm
Wielbasis Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop. 3000 mm 3450 mm 4035 mm

Zo monteer je Ducato sidebars

Dankzij de to-the-point handleiding en meegeleverde bevestigingsmaterialen monteer je onze Fiat Ducato sidebars gemakkelijk zelf. Je bent er hooguit een uurtje mee zoet. Ben je druk bezet en vind je een rit naar Schijndel (Noord-Brabant) geen probleem? Dan nemen onze monteurs de montage graag van je over, uiteraard tegen een spotgoedkoop tarief. Wil je langskomen? Plan dan je bezoek via ons serviceteam. We ontvangen je met open armen op het afgesproken tijdstip. Tot snel!

Wij staan voor je klaar

Sinds onze beginjaren zetten we vol in op onze service. En dat merk je. Profiteer van gratis bezorging, een spotgoedkope montageservice, uitstekende garantievoorwaarden en een zeer coulant retourbeleid. Bovendien staat ons serviceteam voor je klaar met raad en daad. Dus heb je een vraag over onze rvs sidebars of wil je eerlijk advies over de beste Fiat Ducato accessoires voor jouw situatie? Schakel ons kundige team in via e-mail of telefoon. Tot je dienst.