Fiat Doblo 2006-2010 Sidebars

Sidebars voor de Fiat Doblo van bouwjaar 2006 tot 2010 zijn direct online te bestellen in diverse modellen. De topkwaliteit RVS sidebars worden per Doblo op maat gemaakt voor de perfecte pasvorm. Ze beschermen je Fiat Doblo bij kleine en lichte botsingen. Daarnaast geven ze je Doblo extra body.

Maak hieronder een keuze uit de juiste lengte van jouw Fiat Doblo en ontdek alle sidebar modellen.

In ons assortiment vind je matte en glanzende sidebar sets. Elke set is op maat ontwikkeld voor ieder type Fiat Doblo. Hierdoor ben je verzekerd van perfect passende sidebars. De sidebar sets hebben diverse vormen zoals sidebars met rechte uiteinden, gebogen uiteinden en zwarte kunststof uiteinden. Deze hoge kwaliteit RVS sidebars hebben een wanddikte van 2mm en stevig montageframe. Wil je de sidebars niet alleen gebruiken als bescherming maar ook als opstap om makkelijk in de Doblo te stappen? Kijk dan eens naar onze zwarte kunststof opstappen, deze zijn los te verkrijgen en te monteren op de sidebars voor extra grip bij het instappen.

Elk model sidebar wordt per set geleverd, ze zijn daarnaast ook los te verkrijgen wanneer er schade gereden is. Middels de bijgeleverd montagehandleiding en materialen zijn de sidebars zelf te monteren. De Fiat Doblo sidebars worden op originele punten bevestigd waardoor boren of zagen niet nodig is. Wil je liever dat wij de montage voor je verzorgen, dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Bij ons ben je verzekerd van: standaard 2 jaar garantie op alle accessoires, gratis verzending, goedkope montage en altijd scherp geprijsd!