Dacia Dokker Sidebars

Een set sidebars beschermen je Dacia Dokker bij lichte botsingen die vaak dure schade veroorzaken. De hoge kwaliteit RVS sidebars in ons assortiment zijn in eigen beheer ontwikkeld zodat jij gegarandeerd bent van de beste pasvorm. Naast de beschermende functie geven ze de Dokker een stoere uitstraling.

Bekijk hieronder ons aanbod aan Dacia Dokker sidebars. Kies uit een van de gepolijste of matte sidebars, vind alle informatie en bestel ze gemakkelijk online.

Kunststof opstap met bevestigingsmaterialen 3 stuks

3 Zwarte kunststof opstappen. Past op iedere sidebar met een diameter tussen de 60mm en 76mm.
Product code:  3-STEP
Prijs incl. btw: € 19,95
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad

Kunststof opstap met bevestigingsmaterialen 4 stuks

4 Zwarte kunststof opstappen. Past op iedere sidebar met een diameter tussen de 60mm en 76mm.
Product code:  4-STEP
Prijs incl. btw: € 24,95
GRATIS verzending Nederland en België

Huidige voorraad
Een set sidebars voor de Dacia Dokker bestaat uit 2 stevige sidebars, montagematerialen en handleiding. De set is zelf te monteren doordat ze op standaard punten worden gemonteerd. De sidebars zijn binnen 60 minuten te monteren. De afstand van de sidebar en Dokker is zelf te bepalen door middel van sleufgaten. Let er wel op dat de sidebars niet te dicht bij de Dokker worden gemonteerd omdat ze dan minder beschermen.

De Dacia Dokker sidebars zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. Kies gepolijste sidebars voor een blitse uitstraling of de geborstelde sidebars voor een stoerdere uitstraling. De matte en glanzende sidebars zijn te verkrijgen met rechte uiteinden of gebogen uiteinden. Vind je toch niet je gewenste sidebar model of kleur? Neem contact met ons op! Doordat we ze zelf ontwikkelen kunnen we meer dan op onze website staat. Zo kunnen de sidebars bijvoorbeeld ook zwart gecoat worden.

Onze belofte: scherpe prijzen, topkwaliteit, persoonlijk advies, standaard 2 jaar garantie en gratis levering op alle accessoires.