Dacia Dokker Accessoires

Met onze Dacia Dokker accessoires vergroot je de mogelijkheden van je vertrouwde bestelwagen. Ga bijvoorbeeld voor een beschermende rearbar of laadcapaciteit verhogende imperiaal. En wil je de verbouwing echt serieus aanpakken? Investeer dan in een complete bedrijfswageninrichting voor je Dacia Dokker en vraag een vrijblijvend ontwerp aan. Dat maakt nieuwsgierig, nietwaar? Ontdek dus snel alle accessoires in ons assortiment.

Ervaar onze 9+ service

Wij sparen kosten nog moeite om jou een prettige shopervaring te bieden. Natuurlijk bezorgen we snel en kosteloos je bestelling. Bovendien profiteer je van onze spotgoedkope montageservice en uitstekende garantie- en retourvoorwaarden. Maar je wordt pas echt blij van onze goudeerlijke advies. Tijdens kantoortijden staat ons serviceteam voor je klaar met raad en daad. Maar ook online zetten we ons beste beentje voor. Wat denk je bijvoorbeeld van de volgende keuzetips?

Match de Dacia Dokker accessoire met je klus

Iedere vakman werkt het liefst op zijn eigen manier. Natuurlijk met het beste gereedschap. Om deze reden zijn onze Dacia Dokker accessoires zeer veelzijdig. Voor iedere vervoerssituatie bieden we een product waarmee je de klus efficiënter klaart. Verdiep je daarom in de mogelijkheden van ons assortiment. Zo weet je zeker dat je 100% tevreden bent met je nieuwe accessoire. Overigens gaat inlezen vliegensvlug dankzij onze productinformatiepagina’s, die je vindt onder info in het hoofdmenu. Succes!

Let op een eventueel voorbehoud

In een incidenteel geval gaat de montage van een nieuwe Dacia Dokker accessoire ten koste van een aanwezige functionaliteit. Zo blokkeert onze pushbar een inparkeercamera in de voorbumper en bevestig je een brede achterbar op de plek van de trekhaak. Omdat we liever voorkomen dan genezen, waarschuwen we vooraf voor deze potentiële conflicten. Je vindt de waarschuwing als voorbehoud onderaan de productpagina. Dus bestel je een product? Scrol dan even naar beneden. Zo voorkom je een ongewenste verrassing als je de Dacia Dokker accessoire in gebruik neemt.

Monteren? Ga zelf aan de slag

Heb je Dacia Dokker accessoires besteld bij Fun4Cars? Dan ontvang je de bestelling binnen 2 werkdagen. In de productverpakking tref je alle benodigde bevestigingsmaterialen en een kraakheldere montagehandleiding. De doe-het-zelf sessie is voorbij voordat je er erg in hebt. Heb je echt geen ruimte in je agenda en ligt Schijndel (Noord-Brabant) op de route? Kom dan langs in onze werkplaats. Voor slechts €25,- bevestigen onze ervaren monteurs al je accessoires voor de Dacia Dokker. Laat wel weten wanneer je langskomt. Dan houden wij een plekje voor je vrij. Tot snel!

Bedrijfswageninrichting Dacia Dokker

Tover de laadruimte van je bedrijfswagen om in een mobiele werkplaats, investeer in professionele bedrijfswageninrichting voor de Dacia Dokker. We zetten volledig in op maatwerk. Dat betekent dat we starten met een ontwerp, zodat we uiteindelijk een bedrijfswageninrichting inbouwen die je stoutste verwachtingen overtreft. Heb je interesse in maatwerk of heb je een vraag over onze Dacia Dokker accessoires? Neem dan snel contact op. Wij staan voor je klaar!